Hood Groove Management Motor Festival - Street Battles review

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 4ο Motor Festival. Εκεί σαν Hood Groove Management διοργανώσαμε για λογαριασμό του φεστιβάλ τα STREET BATTLES ώστε το κοινό να απολαύσει δυνατές μάχες μεταξύ εντυπωσιακών χορευτών. Την πρώτη ημέρα έγινε το Breaking Battle και την δεύτερη έγινε το Hip Hop Battle.

Έτσι 32 συνολικά καλεσμένοι χορευτές ήρθαν στο ΣΕΦ για τις συγκεκριμένες εντυπωσιακές χορευτικές μάχες.

Breaking Battle

Το Σάββατο ξεκίνησε δυναμικά, καθώς 16 χορευτές από διάφορα σημεία της Ελλάδας και της Κύπρου και από διάφορες ομάδες διεκδίκησαν την πρώτη θέση.

Συγκεκριμένα οι χορευτές ήταν:
Enemy (Lucky Dice)
Teach One (Lucky Dice)

Mighty-G (1st Culture Crew - Κρήτη)
Aidi (Breakings)
Cyclown (Bassick Crew - Κύπρος)
Thief (Illegal Freedom)
RTZ (Beat Stylerz)
Prokid (Mad Squad)
Es-Kix (Dead Prezz)
G Flow (Mad Squad)
Jeki (Mad Squad)
Lole
Twist (Breakingz)
Zerow (Dead Prezz)
Angelino
Mark

οι παραπάνω χόρεψαν υπό τους ήχους του DJ Rennie (Wave0matics) και κρίθηκαν από τρεις κριτές, τους:

Terrorist (Dead Prezz)
Lazy John (Mad Squad)
Torch (Breakingz)

Όλα τα battles ήταν πολύ δυνατά και εντυπωσιακά και υπήρξαν πολλές αξιομνημόνευτες στιγμές. Όμως δύο ήταν εκείνοι που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό. Ο χορευτής της Hood Groove Managemetn b-boy Aidi (Breakingz) απέναντι στον b-boy Es-Kix (Dead Prezz). Η τελική μάχη ήταν αμφίρροπη, με τους κρτιές να δίνουν την νίκη στον Es-Kix με ένα πόντο διαφορά.



Το κοινό που βρέθηκε στο φεστιβάλ, απόλαυσε εντυπωσιακούς χορευτές, που πιθανότατα να μην είχαν δει ποτέ από κοντά και να μην γνώριζαν καν το επίπεδο που υπάρχει στην Ελλάδα. Τα σχόλια που δεχτήκαμε ήταν άκρως κολακευτικά, όπως φυσικά και για την οργάνωση των Battles από εμάς, που ακολούθησε το πρόγραμμα με το παραπάνω.

 


Hip Hop Battles

Την επόμενη ημέρα, ήταν η σειρά του Hip Hop. Εκεί με τους ήχους πάλι του DJ Rennie, αλλά με κριτή τον Hood Groove χορευτή Virtuozo, χόρεψαν οι παρακάτω χορευτές:

Rekoz (The Music Box)
Dwave (The Music Box)
Martha
Sileng (1st Culture Crew - Κρήτη)
Myrto
Brownie (The Music Box)
K.
Miss Friday
Angela
Valentinos
Sofia
Icer (The Music Box)
ΜΚΟ (The Music Box)

Sofia Lazou (Omega Crew - Θεσ/νίκη)
Aggeliki
Sitzi (Θεσσαλονίκη)

Οι μονομαχίες στο Hip Hop ήταν πραγματικά φωτιά, με αποτέλεσμα ο κριτής να είχε δύσκολο έργο στο ποιος πρέπει να προκριθεί και για αυτό είδαμε ισοπαλίες σε πέντε battles. Τα κορίτσια έκανα τρομερή εντύπωση και έτσι στον τελικό κατάφερε να βρεθεί ο Sitzi από την Θεσσαλονίκη (που είχε έρθει αυθημερόν) απέναντι στην τρομερή Myrto. Τελικός νικητής ήταν ο Sitzi, που πραγματικά ήταν άξιος νικητής του διαγωνισμού.



Το επίπεδο και οι μονομαχίες του Hip Hop ήταν καταπληκτικές και το κοινό του φεστιβάλ που το απόλαυσε ήταν παραπάνω από ευχαριστημένο, πράγμα που έδειξαν και οι αντιδράσεις τους.



Εν κατακλέιδι

Η διοργάνωση του Motor Festsival που έγινε πρώτη φορά σε κλειστό χώρο ήταν άψογη και με τρομερή οργάνωση. Όμορφα περίπτερα, πολύ όμορφος κόσμος και πολλά και όμορφα shows έδεσαν και μας έδωσαν ένα όμορφο σαββατοκύριακο. Θα την θέλαμε λίγο μεγαλύτερη από άποψη εκθετών, αλλά αυτό ευελπιστούμε την επόμενη φορά. Από μεριάς Hood Groove η διοργάνωση των χορευτικών battles ακολουθήθηκαν μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, αλλά επίσης για την διευκόλυνση του προγράμματος του φεστιβάλ έγιναν και διάφορες εμβόλιμες μικροαλλαγές για την καλύτερη ανακατανομή του χρόνου μεταξύ των battles και του κόσμου που έπρεπε να συνεχίσει την βόλτα του στα περίπτερα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί και στήριξαν την διοργάνωση.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ BATTLES

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com