Hood Groove Management Σχετικά με εμάς

H Hood Groove Management είναι μία νέα εταιρεία που κάνει αυτό που δεν έχει κάνει κανείς σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό είναι το να "μαζέψει" σε ένα σημείο τους χορευτές και λοιπούς καλλιτέχνες που είναι μέσα στην Hip Hop κουλτούρα. Η καινοτομία είναι ότι επικεντρώνεται κυρίως σε αυτά τα επονομαζόμενα στυλ του δρόμου (street styles).

Η γενικότερη ιδέα ήταν στο πως μπορεί κάποιος να βρει αυτούς τους εντυπωσιακούς χορευτές, graffiti writers, breaboxers, DJs, Hosts & MCs, αλλά και skaters & BMX χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεί και πως μπορεί να είναι βέβαιος ότι είναι καλοί; Εμείς έχοντας γνώση του συγκεκριμένου χώρου, συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους (τόσο καλλιτεχνικά, αλλά και σαν προσωπικότητες) και ξεκινήσαμε μαζί αυτή την προσπάθεια για να κάνουμε την διαφορά.

Οι καλλιτέχνες μας, είτε μιλάμε για b-boys ("breakdancers" είναι λάθος ορισμός), είτε για poppers ή lockers ή hip hop party dancers κλπ, έχουν κάνει μεμονομένα διάφορες δουλειές. Απο διαφημιστικά στην τηλεόραση, φωτογραφίσεις σε περιοδικά, shows σε νυχτερινά μαγαζιά ή promotional events, μέχρι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Η διαφορά είναι ότι με την δημιουργία της Hood Groove Management αυτό μπορεί να γίνει σε μόνιμο και εντατικό ρυθμό και καλύπτοντας προβλήματα όπως η διαθεσιμότητα κάποιου καλλιτέχνη, καθώς έχουμε την ευχέρια να τον αντικαταστήσουμε με κάποιον άλλο εξίσου καλό.

Δημιουργήσαμε ένα σημείο αναφοράς, ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε να αναζητήσει κάποιον χορευτή μέσω εμάς για να καλύψει τις δικές του ανάγκες.

Επίσης δεν μιλάμε για απλούς καλλιτέχνες. Έχουμε τους καλύτερους street artists της Ελλάδας, με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αν κάποιος προσπαθήσει να πιάσει το μέγεθος, είναι σαν να συζητάμε για τον Μιχάλη Ζαμπίδη ή τον Παναθηναικό-Ολυμπιακό των street styles, σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο αντίστοιχα.


Η ιδέα

Η υλοποίηση του όλου εγχειρήματος ήρθε από ένα άνθρωπο που είναι μέσα στην Hip Hop κουλτούρα, αλλά είναι και  μέσα στο επιχειρηματικό κλάδο πάνω από μία δεκαπενταετία. Αυτός είναι ο Γιώργος Καββαλάκης, γνωστός στους χορευτικούς κύκλους και ως b-boy Blackman.


Ο Γιώργος είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor σε Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση της Τεχνολογίας Πληροφορικής. Έχει επίσης πολλές πιστοποιήσεις πάνω στον κλάδο της πληροφορικής, είναι ενεργό μέλος της κοινότητας επαγγελματιών πληροφορικής το autoexec.gr , ενώ επίσης έχει υπάρξει ομιλητής σε μεγάλα συνέδρια του χώρου όπως το IT Pro|Dev Connections. Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2019 διακρίθηκε στους Κορυφαίους 100 Ηγέτες στον κλάδο της Παγκόσμιας Υγείας από την δουλειά του 14 χρόνια στον συγκεκριμένο τομέα.

Έχει εργαστεί σε διάφορα projects, τόσο σε επίπεδο πληροφορικής, αλλά και σε επίπεδο marketing, προώθησης και διαφήμισης. Η εμπειρία του καλύπτει και τον χώρο του αυτοκινήτου, καθώς για κάποια χρόνια εργάστηκε παράλληλα ως αρθρογράφος σε γνωστά περιοδικά βελτίωσης.

Σε σχέση με το Hip Hop ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία. Το 2010 ξεκίνησε να χορεύει πάλι όταν γνώρισε τον δάσκαλο του Μιχάλη Ζειτινίδη, που ήταν πηγή έμπνευσης για αυτόν, που τον μύησε στους χορούς του breaking και του popping. Το 2011 ξεκίνησε μία σειρά από διαλέξεις για την ιστορία του Hip Hop με τίτλο "Do You Know What Hip Hop is?" μαζί με μία ομάδα ανθρώπων όπως ο Λουκάς Καραβολανίδης και ο Γιάννης Δημητριάδης.

Αυτό ήταν κάτι που έγινε πρώτη φορά στην Ελλάδα και συνεχίζει να γίνεται μέχρι και τώρα. Σκοπός ήταν η διάδωση και η ενημέρωση για το τι είναι η Hip Hop κουλτούρα, τι εκπροσωπεί και ποιες είναι η επιρροές της. Τόσο μουσικοχορευτικά, όσο και κοινοπολιτικά και γεωγραφικά.

Ο Γιώργος έχοντας μεγάλη αγάπη για τον χώρο και την κουλτούρα αυτή, αποφάσισε να δημιουργήσει την Hood Groove Management,  με σκοπό να βοηθήσει τους χορευτές κατά κύριο λόγο (αλλά όχι μόνο αυτούς) να αποκτήσουν την θέση που τους αξίζει. Ώστε οι ώρες που αφιερώνουν σε προπονήσεις, οι αγώνες που καταβάλουν για να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο να τους αποφέρει και τα οικονομικά οφέλη, ώστε να μπορούν να συνεχίζουν να το κάνουν.

 

 

Recruiting

Οι ενδιαφερόμενοι χορευτές που θα ήθελαν να μπουν στο roster, μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο info @ hoodgroove.com

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2023 - All rights reserved | www.hoodgroove.com