Hood Groove Management 3rd Greek Beatbox Championship

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ελληνικό πρωτάθλημα Human Beatbox. Ένα Hip Hop Festival, που αναδεικνύει την μοναδική τέχνη του ανθρώπινου beatbox.

Σαν Hood Groove Management στηρίζουμε αυτή την πολύ σοβαρή προσπάθεια που γίνετε από το Beatbox Greece και προσκαλούμε και τους μη μυημένους στην συγκεκριμένη τέχνη, να έρθουν και να παρακολουθήσουν ένα θέαμα υψηλού επιπέδου που θα τους συναρπάσει.  
 





3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BΕΑΤΒΟΧ

Σάββατο - 7|11|2015 – SIX D.O.G.S Aβραμιώτου 6-8, Μονα/κι

| Είσοδος: 8 Ευρώ | Διάρκεια: 18.30-24.00 |

 

Η διοργάνωση του 3ου Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Beatbox (Greek Beatbox Championship) επιστρέφει στο live space του SIX D.O.G.S στις 7 Νοεμβρίου, έχοντας να επιδείξει στο line up του, αναγνωρισμένα διεθνή ονόματα της τέχνης του human beatbox, δηλαδή της δημιουργίας μουσικής μόνο με το ανθρώπινο στόμα, αλλά και την αφρόκρεμα της εγχώριας σκηνής που θα διαγωνιστεί για τον τίτλο του 2015.

Φέτος, ο διαγωνισμός, οι κριτές και οι καλύτεροι beatboxers στην Ελλάδα, υπόσχονται πέντε ώρες αμείωτου ενδιαφέροντος, με εντυπωσιακά battles face 2 face για την ανάδειξη του Έλληνα πρωταθλητή αλλά και για πρώτη φορά ανάδειξη πρωταθλητή στην κατηγορία κάτω των 18 ετών.

Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε μια βραδιά τον καταξιωμένο διεθνώς Γάλλο πρωταθλητή ΚΙΜ, τον δις πρωταθλητή Ιταλίας ORAGNE BEAT, τους παλαιότερους Έλληνες beatboxers El Pap Chico, Tsatsaras, Θανάσιμο που θα πλαισιώνουν την πενταμελή κριτική επιτροπή αλλά και τη νέα Ελληνική Beatbox γενιά που επιθυμεί να δείξει τις ικανότητες της.

Special guests της βραδιάς η Μαριλέττα με την μαγευτική φωνή της, μέλος των Endangered Speeches (Βοστώνη), o Dj Beatstrike και το νεανικό beatbox δίδυμο Xanthi Ganz από τη Βόρεια Ελλάδα. Την παρουσίαση της βραδυάς έχει αναλάβει ο έμπειρος SIFU VERSUS, αγαπητός σε hip hop fans και όχι μονο.

 

Η επιμέλεια της διοργάνωσης είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά του www.BeatboxGreece.com , που μέσα από τις δραστηριότητες και το περιεχόμενο του, αποτελεί διαδραστική πλατφόρμα ανάδειξης της τέχνης του human beatbox και καλλιτεχνών από όλη την χώρα, με γνώμονα την καθιέρωση του στο ευρύ κοινό.

 

Χώρος διεξαγωγής: six d.o.g.s, Aβραμιώτου 6-8, Μονα/κι

Χρόνος διεξαγωγής: 18.30-24.00 | Είσοδος: 8 Ευρώ

Πώληση εισητηρίων on spot.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Web: www.beatboxgreece.com

 

FB:https: //www.facebook.com/events/1512964565626769/

YouTube: https://www.youtube.com/user/beatbox2greece

 

Πρόγραμμα GBC 2015:

17.30 - 18.30 Registration

18.30 Open doors

18.30 Elemination Round

20.00 Under 18 - Final 4

20.30 Showcases - Battles – Final

23.45 Awards ceremony

24.00 Closing ceremony

24.00 After party six dogs bar w/ DJ MODE

 

- # Beatbox Greece official merchandise Spot # -

 

Judges Top 16 Battles & GBC Final

KIM (FRA) – Orange Beat (ITA) – Thanasimos (GR)

 

Judges Eliminations & GBC Under 18 Final

Orange Beat (ITA) – Tsatsaras (GR) – El Pap Chico (GR)

 

Special guests: Μαριλέττα, Xanthi Gunz ,DJ Beatstrike

Host: Sifu Versus

Referee: El Pap Chico

 

Curated by www.beatboxgreece.com


HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com