Hood Groove Management 5th Hip Hop Smile Festival

Hip Hop Smile Festival.

Το φεστιβάλ που έγινε θεσμός επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Η κοινότητα του hip hop στην Ελλάδα ενώνεται κάτω από το πρίσμα της εθελοντικής προσφοράς για να χαρίσει παιδικά χαμόγελα. Όλα τα έσοδα των εκδηλώσεων θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό,"Το Χαμόγελο Του Παιδιού".

Σκοπός της διοργάνωσης είναι μέσα από τις μουσικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες να προβληθεί η εθελοντική συνεισφορά ως ένα χρήσιμο εργαλείο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Η προβολή γίνεται μέσω ανθρώπων και καλλιτεχνών με αξίες και ιδανικά, που μοιράζονται την τέχνη τους, για την διάδοση της ιδέας του μικρού Αντρέα και "Του Χαμόγελου Του Παιδιού".  Κύριο μέλημα μας, πέρα από την ανάδειξη των νέων καλλιτεχνών της hip hop κουλτούρας, είναι και η συγκομιδή χρημάτων για τις λειτουργικές ανάγκες του οργανισμού.

Η ελπίδα για αυτή τη προσπάθεια είναι το φεστιβάλ και φέτος, να μπορέσει να χαρίσει περισσότερα χαμογελά με την βοήθεια και την συνεισφορά όλων μας.

Το 5ο Hip Hop Smile Festival πραγματοποιείται στις 28, 29 και 30 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του οποίου λαμβάνουν χώρα οι εξής δραστηριότητες:

  • Τριήμερη έκθεση φωτογραφίας και Graffiti στο χώρο της Τεχνόπολης Αθηνών, στο κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού» από την αρχή του φεστιβάλ 28 Οκτωβρίου μέχρι τη λήξη του 30 Οκτωβρίου,
  • party με DJ’s, beatboxers και πολλές ακόμα εκπλήξεις στον πολυχώρο Six D.O.G.S στο κέντρο της πόλης την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου
  •  το πολυαναμενόμενο Hip Hop Live μας, στον χώρο πολιτισμού «Passport Κεραμεικός» Σάββατο 29 Οκτωβρίου
  • ηλήξη του φεστιβάλστις 30 Οκτωβρίου με πολλά happenings στην Τεχνόπολη Αθηνών, όπως σεμινάριο breakingαπό εμπείρους και αξιόλογους χορευτές του χώρου.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα:

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Dj & Beatbox Party στον πολυχώρο Six D.O.G.S (Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα - Μοναστηράκι)


Beatbox show by GNO, Greek Beatbox Champion 2014 


DJing by MODE [DMC Champion 2016] & Mononome 

Είσοδος 5 ευρώ| Doors Open: 20.00



Έναρξη της έκθεσης φωτογραφίας & graffiti στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Κτίριο Δεξαμενές Καθαρισμού)

 

Ώρες λειτουργίας: 10.00 – 22.00

Η ομάδα του "Hip Hop Smile Festival" , για το διάστημα από τις 10 Αυγούστου μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου, άνοιξε τις συμμετοχές για την έκθεση φωτογραφίας και Graffiti σε καμβάδες, με τίτλο "Φωνές, Κινήσεις, Χρώματα και Μουσικές".

Η έκθεση, στο πλαίσιο του 5ου Hip Hop Smile Festival, θα λάβει χώρα στο κτίριο "Δεξαμενές καθαρισμού" της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, το τριήμερο 28, 29 και 30 Οκτωβρίου.

Τα τέσσερα στοιχεία της κουλτούρας, ως  πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, θα συμβάλουν σε μια έκθεση που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει. Μαζί βαδίζουμε βήμα βήμα ανάμεσα σε "φωνές, κινήσεις χρώματα και μουσικές" και σίγουρα η εμπειρία αυτή δε θα αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο. Σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε και το σκοπό όλου αυτού του εγχειρήματος: Τα παιδιά.

 Όλοι οι συμμετέχοντες , φωτογράφοι και graffiti artists, με τη συμμετοχή τους παραχωρούν τα έργα τους (ένα μοναδικό αντίτυπο ανά έργο) και τα δικαιώματα αυτών στον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Το Χαμόγελο Του Παιδιού". Τα έργα αυτά θα δοθούν προς πώληση με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού και κάλυψη μέρους των αναγκών των εκατοντάδων παιδιών που στηρίζει το "Χαμόγελο". Οι τιμές θα ανακοινωθούν με την έναρξη της έκθεσης και τα χρήματα θα διατεθούν απευθείας στον οργανισμό και όχι στη διοργάνωση.

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι:

 Φωτογραφία

Γεροντή Ελίνα / Θεοδωρόπουλος Ηλίας / Καζαντζής Σάκης / Καθρέπτη Τζώρτζια

Καμβύσης Θανάσης / Κωνσταντινίδου Μαρίνα / Μουσλής Παύλος / Μπαράι Άγγελος

Μώτου Άννα / Πανταζοπούλου Δήμητρα / Ρομπόκος Γιάννης / Τζαβάρα Νατάσα

Τσούμπος Ζήσης / Ar.gi / Atena Kappa / Electra / John D. Carnessiotis / Linda

Spike69 / Stat

Graffiti

Anser / Arfs / Astro  Nr4t/ Billy82 / BOGS97 / Bufallo / Dane / DM83 / Epsilon / Goldy

Jasone / Nique / NME8 / Noto / Nukis / OF10 / One Two / Pave / Pikie Cans

Perystyle / Pngs / Simple G / Sinke / Snowflake / Sonap / Spant / Spike69


Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλη συναυλία στο Passport Κεραμεικός (Kεραμεικού 58 και Μαραθώνος - Αθήνα)

Iratus, Athens Finest, Wisdom και Ροή.

Opening: Magic Spark| Warm Up: Dj Twelve

Είσοδος: 10 ευρώ | DoorsOpen: 20.00

Προπώληση Εισιτηρίων:

Ticket Services

Jackals Tattoo (Ηρώων Πολυτεχνείου 11, Πειραιάς)

The Finest Cuts- Barber Shop (Μιλτιάδου 13-15 Περιστέρι)

 


Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Σεμινάριο Breaking από τους LuckyDice καιCypher με LuckyDice, Onel, The Music Box, Vitruozo στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Κτίριο Δεξαμενές Καθαρισμού)

 

Είσοδος Ελεύθερη | Έναρξη: 17.00

 

Tunnel of Oppression του Δημήτρη Πλαβούκου

«Ιστορίες. Αληθινές ιστορίες. Βιώματα, μυστικά, αλήθειες, όλα παγιδευμένα μέσα σε ένα τούνελ. Ιστορίες που αντηχούν, καθώς οι σκιές χορεύουν παιχνιδιάρικα μέσα στο τούνελ». Η αποξένωση των ανθρώπων μέσα από την απρόσωπη επαφή των social media και η έκθεση για τη στιγμιαία δημοσιότητα. Οι θεατές μετατρέπονται σε κοινό μιας εκπομπής και παρακολουθούν τη διάσημη παρουσιάστρια και τον καλεσμένο της καθώς εκείνος περιγράφει στιγμές από τη ζωή του. Μια ζωή σαν ένα τούνελ. Καθώς κατευθύνεται προς την έξοδο, οι ιστορίες που έχει ακούσει και ζήσει, παίρνουν ζωή καθώς το φως τρυπώνει μέσα στο σκοτάδι του τούνελ. Μας καθοδηγεί μέσα στο σκοτάδι και μας παρακινεί να γίνουμε εμείς το μέσο για να φτάσουν οι ιστορίες στην κάθαρση και να «καούνε» στο φως.

Ο Δημήτρης Πλαβούκος ενώνει τις αναπαραστάσεις σύγχρονων κοινωνικών ζητημάτων που θίγονται στη διαδραστική του περφορμανς και δημιουργεί μια καινούργια ιστορία. «Δεμένες» γύρω από την ιστορία του αφηγητή, οι αναπαραστάσεις μπλέκουν με την καινούργια αυτή ιστορία και μετατρέπουν την παράσταση σε μεγεθυντικό καθρέπτη της καθημερινότητας. Η βία, ο ρατσισμός, η διάκριση, η ομοφοβία και η καταπίεση που δέχονται ομάδες ανθρώπων, παρουσιάζεται μέσα από τις ιστορίες της παράστασης που παροτρύνουν το θεατή να ανοίξει τα μάτια στην πραγματικότητα γύρω του και να λύσει τη σιωπή του. Με στόχο την ενημέρωση, την κατανόηση και την αποδοχή, το Tunnel of Oppression: Η Παράσταση εξυμνεί και αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα.

Μετά το τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει αποφόρτιση από την ομάδα Ψυχολόγων του Tunnel of Oppression και ενημέρωση από φορείς.

Είσοδος Ελεύθερη | Έναρξη: 20.00


 

Hood Groove Management στηρίζει έμπρακτα την εκδήλωση προωθώντας τόσο τα θετικά πρότυπα της Hip Hop κουλτούρας, αλλά περισσότερο την αγάπη και την στήριξη στα παιδιά που έχουν ανάγκη!


 

 

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com