Hood Groove Management Ανακοίνωση συνεργασίας με την Destination One

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την Destination One. Η Destination One είναι ένα τουριστικό γραφείο που λειτουργεί στα νησιά της Ρόδου και στην Κω.

Σκοπός της εταιρείας είναι η δημιουργία εκπληκτικών portfolios για τους πελάτες των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων στα προαναφερθέντα νησιά. Πρόσθετα προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες αυτούς, τόσο σε επίπεδο μετακινήσεων αλλά και μέσω πανέμορφων τουριστικών εξορμήσεων τόσο σε ξηρά όσο και σε θάλασσα.

Η εταιρεία, στην παρούσα στιγμή, έχει περισσότερους από 75000 πελάτες στην Κω και στην Ρόδο μέσω των συνεργατών τους, δείχνοντας αυξητική τάση στο νούμερο αυτό κάθε χρόνο.

Η συνεργασία με την Hood Groove Management μας φέρνει στο νησί της Κω την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016, όπου 180 πολωνοί ταξιδιωτικοί πράκτορες θα βρίσκονται στο εκεί για να το γνωρίσουν καλύτερα και να δουν ότι η μεταναστευτική κρίση δεν έχει επηρεάσει το νησί. Κύριος σκοπός στην συνέχεια είναι οι συγκεκριμένοι συνεργάτες να προωθήσουν την Κω μαζί με τα τοπικά προϊόντα επιτυγχάνοντας αύξηση στις αφίξεις του νησιού για το 2017.

Η εταιρεία μας θα έχει την τιμή να παρουσιάσει ένα show μέσα στο gala που θα γίνει προς τιμήν των καλεσμένων, που θα εμπεριέχει όλα τα Hip Hop styles για να εντυπωσιάσει αντίστοιχα και όλους τους παραβρισκόμενους. Το project θα εμπεριέχει την ομάδα των εκπληκτικών poppers The Music Box, τους τρομερούς b-boys Onel και Aidi και τους επίσης μοναδικούς χορευτές Hip Hop όπως είναι ο Virtuozo και η Angela.

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com