Hood Groove Management Battle Europa review

Το Σαββάτο 16 Απριλίου έγινε στην Γαλλία το Battle Europa. Εκεί βρέθηκε ο hoodgroove artist B-boy Onel μαζί με τον b-boy Zoob και σαν Mad Squad εκπροσώπησαν την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες χορευτές βρέθηκαν εκεί μέσω πρόσκλησης από την διοργάνωση που τους είδε σε πρόσφατο διαγωνισμό στην Ιταλία, όπου η Ελληνική ομάδα έφτασε μέχρι τον τελικό.

Στην Γαλλία, οι Έλληνες χορευτές πέρασαν από την φάση των 16 και στα προημιτελικά αντιμετώπισαν τις b-girls Ayumi & Narumi από την ομάδα των Body Carnival. Εκεί το αρχικό battle ήρθε ισοπαλία και κρίθηκε στην παράταση όπου την νίκη την πήραν οι κοπέλες από την Ιαπωνία.

Ένα μπράβο στα παιδιά που εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα για ακόμα μία φορά. Για την ιστορία τον διαγωνισμό των κέρδισαν οι Ruffneck Attack από την Ουκρανία που εκπροσωπήθηκαν από τους b-boys Pluto και Intact.

 

 

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com