Hood Groove Management Breaking Methods review

Ήταν η πρώτη φορά που ένα τόσο μεγάλο event έγινε στην πόλη του Βόλου και ο διοργανωτής Κώστας Πανόπουλος και η ομάδα του ετοίμασαν μία εκπληκτική γιορτή για όσους παραβρέθηκαν εκεί.

Αρχικά στην κατηγορία 1vs1 Breaking, 16 καλεσμένοι υπό το βλέμμα κριτών παγκόσμιας φήμης όπως οι Bruce Almighty (Πορτογαλία), Lil Zoo (Μαρόκο) και MG (Σλοβακία), διεκδίκησαν την πρόκριση τους για το OUTBREAK EUROPE 2016. Το συγκεκριμένο event γίνεται κάθε χρόνο στην Σλοβακία και προσμετράει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα UNDISPUTED. Εκεί βρέθηκε ο b-boy Lucky, ο οποίος αντικατέστησε τον hoodgroove artist b-boy Onel που δεν κατάφερε να παραβρεθεί για προσωπικούς λόγους, όπου και κέρδισε τον διαγωνισμό και την πρόκριση του στους 16 του OUTBREAK EUROPE.

Στην κατηγορία 2vs2 Hip Hop υπήρχε επίσης πολύ υψηλό επίπεδο καθώς πολλοί χορευτές από όλη την Ελλάδα πήγαν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Μία πρώτη θέση που κέρδισε ο hoodgroove arist Virtuozo μαζί με τον Κ.

Μία ακόμη πρωτιά για τον Περικλή Πετράκη που με δυνατή και σταθερή δουλειά προχωράει ακόμα πιο ψηλά.

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com