Hood Groove Management FACE TO FACE BREAKING BATTLE - ΘΡΙΑΣΙΑ 2015

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2015 θα γίνει ένας νέος διαγωνισμός στην περιοχή του Ασπροπύργου και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον b-boy Elect σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ασπροπύργου και περιλαμβάνεται μέσα στους εορτασμούς των Θριασίων 2015.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ , συνεπώς είναι ένα ακόμα κίνητρο για κάποιον για να πάει και να απολαύσει ένα υψηλό θέαμα.

Κριτές τους διαγωνισμού είναι χορευτές που έχουν δείξει και έχουν προσφέρει πολλά στην χορευτική σκηνή της Ελλάδας. Έτσι βρίσκουμε τον Kool Bill από τους Waveomatics, τον Terrorist από τους Dead Prezz και από πλευράς Hood Groove τον Zoob που εκπροσωπεί τους Mad Squad. Την ομάδα την συμπληρώνει ο πάντα χαμογελαστός DJ Tsili Smile, ενώ το ρόλο του host τον έχει ο Kamen.

Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν στην σελίδα του event στο facebook ΕΔΩ
Το έπαθλο του διαγωνισμού είναι 100€.






 

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com