Hood Groove Management Floor Wars Italy 2016 και Samurai Battle

Floor Wars

Στις 16 Ιανουαρίου έγιναν στην Ιταλία τα προκριματικά του διαγωνισμού Floor Wars. Εκεί πήρε μέρος η ομάδα Triple Guns που αποτελείτο από τους hoodgroove artists b-boy Zoob & b-boy Onel και τον κύπριο b-boy Sharky.

Η ομάδα εμφανίστηκε πάρα πολύ δυνατή και κατάφερε και έφτασε μέχρι και στον τελικό του διαγωνισμού, στον οποίο δυστυχώς μετά από tie break η ομάδα έχασε την πρώτη θέση από την Ιταλική ομάδα Ormus Force και συνεπώς και την πρόκριση στους τελικούς του Floor Wars που θα γίνουν στην Δανία.


Παρόλα αυτά, η εμφάνιση τους ήταν εκπληκτική, καταφέρνοντας να αφήσουν εκτός μεγάλα ονόματα όπως η Ιταλική ομάδα των De Klan την οποία κέρδισαν στον ημιτελικό.  


Ένα μπράβο στα παιδιά που εκπροσώπησαν Ελλάδα και Κύπρο και έδειξαν ακόμα μία φορά ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα έκανε μία εκπληκτική ρουτίνα με μπασκετικό περιεχόμενο η οποία προβλήθηκε στα μεγαλύτερα sites σχετικά με το breaking, όπως το Bboy World, το Strife.Tv και το Pro Breaking Tour.

Δείτε την ρουτίνα

Samurai Battle

Μετά το τέλος του Floor Wars ο Χρήστος aka b-boy Onel, συνέχισε τον δρόμο του μέχρι την Γερμανία, όπου συμμετείχε στον διαγωνισμό Samurai Battle. Εκεί εφόσον πέρασε από τα προκριματικά, κατάφερε και έφτασε μέχρι και τον ημιτελικό. Εκεί έχασε από ένα μεγάλο όνομα της breaking κοινότητας, τον Iron Monkey. Παρόλα αυτά κατάφερε στην φάση των 16 να κερδίσει τον b-boy Daniel (ημιτελικό Red Bull BC One 2015 Western Europe) σε ένα πολύ δυνατό Battle.

 



Συγχαρητήρια στον Χρήστο (Onel), τον Τάκη (Zoob) και τον Ανδρέα (Sharky) για μία ακόμα καλή πορεία που έκαναν και εκπροσώπησαν επάξια την Ελληνική & Κυπριακή breaking σκηνή.

 

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com