Hood Groove Management Global Skillz 2015 στο Dusseldorf με πολλές Ελληνικές συμμετοχές και διακρίσεις

Το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου έγινε στο Dusseldorf της Γερμανίας το Global Skillz 2015. Ο συγκεκριμένος διεθνής διαγωνισμός χορού είχε αρκετούς Έλληνες που συμμετείχαν εκπροσωπώντας την χώρα μας.

Να θυμίσουμε ότι ο ένας από τους χορευτές ήταν ο Άγγελος Fuerza Negra,  ο οποίος είχε προκριθεί στον διαγωνισμό μετά την νίκη του στην κατηγορία ALL STYLES στον διαγωνισμό Who’s The One? 2015.

Δυστυχώς ο Άγγελος αντιμετώπισε κάποια ασυνεννοησία από τους διοργανωτές και ενώ θα έπρεπε να συμμετέχει στην κατηγορία Hip Hop από την 16άδα, τον έβαλαν να πάρει μέρος από τα προκριματικά.

Ο Άγγελος δεν έχει τυχαία τον χαρακτηρισμό του πιο ολοκληρωμένου Έλληνα street style χορευτή, καθώς κατάφερε μέσα στην Γερμανία να ξεκινήσει από τα προκριματικά και να κερδίσει την κατηγορία HIP HOP. Αλλά δεν έμεινε εκεί. Συμμετείχε και στην κατηγορία breaking, όπου κέρδισε και εκεί την 1η θέση. Εκπληκτική απόδοση που έδωσε πολλές απαντήσεις.




Όμως δεν ήταν ο μόνος Έλληνας που συμμετείχε. Στην κατηγορία Hip Hop o Hood Groove χορευτής Περικλής Virtuozo Πετράκης κατάφερε και έφτασε μέχρι τους κορυφαίους 8 της κατηγορίας. Ο Κωνσταντίνος Eyedol έφτασε και αυτός στην 8άδα, αλλά στην κατηγορία του Popping. Σε μία κατηγορία που ο Ανέστης A-Gent βρέθηκε να φτάνει μέχρι τον ημιτελικό.

Σε όλα αυτά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι υπήρχε και μία ακόμα ελληνική συμμετοχή καθώς DJ ήταν ο εκ Θεσσαλονίκης Amaze Me.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ανέβασαν την σημαία της Ελλάδας ψηλά και στον Fuerza Negra που απέδειξε ότι με πολύ σκληρή δουλειά φτάνεις στην κορυφή.


*A-Gent, Amaze Me, Fuerza Negra, Virtuozo, Eyedol

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com