Hood Groove Management Onel και Zoob με γεμάτες 10 μέρες με διαγωνισμούς και shows

Ο Χρήστος Onel Ντέντης είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα και γεμάτη εβδομάδα με πολλές διακρίσεις καθώς επίσης γεμάτη εβδομάδα είχε και ο b-boy Zoob.

Η αρχή έγινε από την συμμετοχή του Onel στην Γεωργία και στους τελικούς της Ανατολικής Ευρώπης για το Red Bull BC One. Με τα διακρητικά του Top Fuel Garageστην φάση των 16 ήρθε αντιμέτωπος με τον Quatro J από το Αζερμπαιτζάν, όπου και κέρδισε με ένα πεντακάθαρο 3-0 και το πλήθος να εντυπωσιάζεται μαζί του. Στην φάση των 8 ήρθε αντιμέτωπος με τον πάντα ξεχωριστό για το στυλ του Uzee Rock, όπου ο Χρήστος έχασε με 2-1, αλλά εκπροσωπόντας μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



Την αμέσως επόμενη ημέρα βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για το Street Mode Festival.  Ένα event που έγινε για 7η συνεχόμενη φορά στην συμπρωτεύουσα και μαζεύει πλήθος κόσμου που έρχεται για να παρακολουθήσει τα δρώμενα της street κουλτούρας. Εκεί ο Χρήστος έχοντας την φόρα από το Red Bull BC One,  ήταν ασταμάτητος και κέρδισε την πρώτη θέση του διαγωνισμού απέναντι στον Terrorist από τους Dead Prez.



Η εβδομάδα που ακολούθησε τον βρήκε να κάνει 3 shows μαζί με τους  επίσης Hood Groove καλλιτέχνες Mad Squad, στο εκπτωτικό χωρίο Smart Park στα Σπάτα.



Το Σαββατοκύριακο που η Hood Groove Management ήταν παρούσα στο Auto Battleships Festival 2015, έγινε και το Face 2 Face που είχαμε ανακοινώσει και εδώ. Με κριτή τον B-boy Zoob και συμμετοχές από όλους σχεδόν τους Mad Squad, ο Χρήστος κατάφερε και κέρδισε και αυτόν τον διαγωνισμό που ήταν μέρος των Θριασίων 2015 του δήμου Ασπροπύργου. Τόσο ο Zoob όσο και ο Onel είχαν την στήριξη του Top Fuel Garage.

 



Η συνέχεια έγινε με το σεμινάριο breaking που έκανε ο Χρήστος μαζί με τον Παναγιώτη aka b-boy Zoob. Ένα επιτυχημένο σεμινάριο που μάζεψε αρκετό κόσμο και οι δύο δάσκαλοι έδειξαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα στους παρεβρισκόμενους.


Ο Onel τράβηξε τα φώτα πάνω του αυτό το διάστημα, αλλά και ο b-boy Zoob κράτησε επίσης την εβδομάδα γεμάτη. Τόσο με τα shows στο Smart Park, όσο και με το ότι βρέθηκε κριτής τόσο στην Θεσσαλονίκη στο Street Mode Festival, όσο και στο Face to Face και τέλος με τα σεμινάρια που  έκλεισαν τον ίδιο κύκλο και για τον ίδιο.

Συνέχεια τώρα έχει το West Bboy War στις 3 Οκτωβρίου όσο και τα σεμινάρια του Zoob στον Βόλο μία εβδομάδα νωρίτερα.

*Ευχαριστούμε τον συνεργάτης μας Top Fuel Garage (Συνεργείο, Ανταλλακτικά, Βελτιώσεις / Κλεισθένους 203, Γέρακας) για την υποστήριξη του! Όσοι πάνε στο κατάστημα και αναφέρουν ότι είναι μέσω των χορευτών Zoob ή Onel ή από την Hood Groove Management, θα έχουν 20% έκπτωση στα ανταλλακτικά.


 

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com