Hood Groove Management Outbreak 2015 - Οι Έλληνες χορευτές ήταν εκεί

Ολοκληρώθηκε ο διεθνής διαγωνισμός Outbreak 2015, ο οποίος χαρακτηρίστηκε σαν η καλύτερη του χρονιά και γίνεται κάθε χρόνο στην Σλοβακία. Ο λόγος δεν ήταν μόνο οι περισσότεροι από 2000 άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί από 70 χώρες, αλλά όλο το κλίμα που προκάλεσε το όλο event που είχε τίτλο Catch The Flava.

Έγιναν σεμινάρια, συζητήσεις πάνω στον χορό και στην κουλτούρα του Hip Hop, πολλά παράλληλα και παράπλευρα shows που κράτησαν το ενδιαφέρον στον κόσμο. Αυτά φυσικά μαζί με τα Battles και τα parties μαζί με την συναυλία των M.O.P. εκτίναξαν την αδρεναλίνη στα ύψη. Να σημειώσουμε εδώ ότι καλεσμένη της διοργάνωσης ήταν η δική μας Νεφέλη sMash Τσιούτη, ως μέρος των ομιλιών-σεμιναρίων με θέμα δικό της το Project Breakaligh φυσικά.

Τα νούμερα που συμμετείχαν φέρνουν λίγο ζαλάδα, καθώς 111 b-girls έλαβαν μέρος στην γυναικεία μάχη, 243 b-boys και b-girls στην μεγάλη μάχη του Undisputed και 201 ομάδες για το ομαδικό του 2vs2.

Από Ελληνικής πλευράς, είχαμε 25 b-boys και b-girls από την Ελλάδα που πήγαν και πήραν μέρος στον διαγωνισμό. Κάποιοι από αυτούς και μέλη του roster της Hood Groove Management.

*O b-boy Onel σε δράση

Είχαμε την τιμή να έχουμε τον Hood Groove artist Χρήστο Onel Ντέντη στους 16 καλύτερους του Undisputed (από 243 όπως αναφέρθηκε), αλλά και τον ίδιο μαζί με τον επίσης Hood Groove artist Δημήτρη Jims Αγγελόπουλο που έφτασαν μέχρι τους κορυφαίους 16 στο ομαδικό. Κάτι που επίσης κατάφεραν και οι Dead Prezz από την Ελλάδα που αποτελούταν από τον b-boy Lucky και τον B-boy Wisco.

 



Το επίπεδο σε όλα τα battles ήταν πολύ υψηλό κατά γενική ομολογία, συνεπώς και οι διακρίσεις των Ελλήνων χορευτών είναι σίγουρα αξιομνημόνευτες. Μετά τα battle του Outbreak ακολούθησαν και τα battles του Red Bull BC One Czech and Slovak Cypher.


Μετά ακολούθησε ένα τρελό hip hop πάρτυ με τους ιστορικούς M.O.P. να είναι το κερασάκι στην τούρτα. Όμως αυτό δεν ήταν το τέλος καθώς μετά από όλα αυτά ακολούθησε το Rep Your Country που όπως καταλαβαίνει κανείς πάμε σε μεγαλύτερο και εθνικό επίπεδο. Η δική μας ομάδα δεν κατάφερε να περάσει από τα προκριματικά φέτος, πράγμα που έφερε λίγο στεναχώρια καθώς στο περσινό είχαμε καταφέρει σαν Ελλάδα να φτάσουμε μέχρι τον ημιτελικό.

Καταπληκτική διοργάνωση, μέρος του Undisputed που ξεκίνησε πέρυσι, για την ανάδειξη του καλύτερου b-boy της χρονιάς από όλους τους νικητές των μεγαλύτερων 8 διαγωνισμών παγκοσμίως.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά από την Ελλάδα που μας εκπροσώπησαν στην Σλοβακία και ειδικά στους Hood Groove χορευτές, Onel, Jims, Fuersa Negra, Mad Squad (Zoob, Lazy John, Mira, Happy, Dopekouzis, Prokid), Lucky Dice (Lali, Enemy), sMash. Τα προφίλ τους (ατομικά ή ομαδικά) μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

*Οι 25 Έλληνες χορευτές

Για την ιστορία νικητές ήταν:

 

Rep Your Country: Poland
2vs2 : Red Bull All Stars ( Roxrite & Menno)
1vs1 Undisputed: El Nino (USA)
1vs1 B-girl: Sunny
1vs1 Kid: Untied
Red Bull BC One Cz & SL Cypher: Miniboj Killa

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com