Hood Groove Management Scream Your Lungs Out

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια η Hood Groove Management εμπλάκει στην συνεργασία μεταξύ του τεράστιου έλληνα καλλιτέχνη Δημήτρη Μεντζέλου (Ημισκούμπρια) με τον παγκόμιας φήμης και μέλος της ομάδας της Hood Groove, Donald D.

Η επαφή μεταξύ των δύο καλλιτεχνών έγινε μέσω του CEO της εταιρείας μας Γιώργου Καββαλάκη και προχώρησε σε ένα κομμάτι rap-rock. Για τον λόγο αυτό η συμμετοχή των Prejudice Reborn, με τους οποίους ο Δημήτρης Μεντζέλος συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια, ήταν επιτακτική. Οι Prejudice έγραψαν την μουσική του κομματιού, ενώ την hip hop νότα ήρθε να την δώσει ένας ακόμα καλλιτέχνης της Hood Groove, ο DJ Funkonami, ο οποίος με τα scratch του και το sampling του ανέβασε επίπεδο στο ήδη δυνατό αποτέλεσμα.

Μετά την δημιουργία του κομματιού, προγραμματίστηκε η ζωντανή παρουσίαση του τραγουδιού μαζί με την δημιουργία του βιντεοκλίπ. Η παραγωγή έγινε από την Hood Groove ενώ τα γυρίσματα, το editing και όλα τα σχετικά έγιναν από το τμήμα παραγωγής μας την Cut1 Productions.

Τα γυρίσματα έγιναν στην παραλιακή στο ύψος της λίμνης της Βουλιαγμένης, στο live που έγινε στην Αρχιτεκτονική σκηνή στο Γκάζι και σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Λ.Βουλιαγμένης. Φυσικά υπήρχαν συμμετοχές από χορευτές της εταιρείας, αλλά και σχολές που συνεργαζόμαστε, όπως ο Καλλίχορος, η Angel DanceSport Academy και ο Γάργητος στον Γέρακα.

Ευχαριστούμε όλους τους που βοήθησαν να γίνει αυτό το project πραγματικότητα και να μείνει στην ιστορία αυτή η συνεργασία με το μοναδικό αποτέλεσμα. Το βίντεο κλιπ είναι διαθέσιμο στο youtube στο κανάλι του Δημήτρη Μεντζέλου, αλλά και στην σελίδα Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn στο Facebook, σαν διαφορετικά uploads. 

 

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com