Hood Groove Management Skillz on the floor vol.2

O Hoodgroove artist Παναγιώτης Τσακαλίδης γνωστός και ως b-boy Zoob διοργανώνει το SKILLZ ON THE FLOOR vol.2 ! Ένα Hip Hop χορευτικό event που θα γίνει στην σχολή Let's Dance by Steven Kelly (Λ.Μεσογείων 451) στην Αγία Παρασκευή (κοντά στην κεντρική πλατεία).

Θα υπάρχουν τρεις χορευτικές κατηγορίες:
2vs2 kids breaking

2vs2 breaking

1vs1 ALL STYLES

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα και την χαρά να παρακολουθήσουν εντυπωσιακές μάχες υπό τους ήχους του DJ Tsili Smile, ενώ όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει και στα τρελά cyphers (κύκλους) που θα γίνονται στα κενά μεταξύ των battles. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να διασκεδάσουν.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 2μμ όπου θα ξεκινήσει και η κατηγορία kids, ενώ οι άλλες δύο κατηγορίες θα ξεκινήσουν μετά τις 5μμ (οι χορευτές πρέπει να είναι μέχρι τις 4:30μμ για επιβεβαίωση της συμμετοχής τους).

Σαν Hood Groove Management υποστηρίζουμε τον διαγωνισμό, τόσο με χορευτές μας που θα λάβουν μέρος, όσο και με την επιπλέον στήριξη των συνεργατών μας Top Fuel Garage & Karfil Hats , καθώς επίσης και στον ρόλο του host της διοργάνωσης θα έχει ο CEO-Lead Manager της Hood Groove ο Γιώργος Καββαλάκης γνωστός και ως Blackman. Η στήριξη μας συμπληρώνεται και από την συμμετοχή δύο χορευτών μας ως κριτών, του b-boy Cut1 από τους Lucky Dice, αλλά και του Rekoz από τους The Music Box.

Γενικότερα οι κριτές θα είναι:


Breakin:
Cut1 ( Lucky dice crew )
Zerow ( Dead prezz crew )
Kool bill ( Waveomatic crew )

Judge All styles :
Cut1 ( Lucky dice crew )
Fuerza Negra ( Funky Habits - Waveomatic crew )
Rekoz


Οι νικητές του διαγωνισμού εκτός από το τρόπαιο τους θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα, μπλουζάκια από Ghetto Blaster και καπέλα από την Karfil Hats. Ενω οι παρευρισκόμενοι στον διαγωνισμό (θεατές, χορευτές) και κάτοχοι αυτοκινήτου θα λάβουν ειδικό εκπτωτικό φυλλάδιο ανταλλακτικών από το Top Fuel Garage.

Η είσοδος για τους χορευτές είναι 5€, ενώ για το υπόλοιπο κοινό είναι 8€.
Για συμμετοχές στην σελίδα του event στο FACEBOOK ή με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ του Zoob
 

Την εκδήλωση στηρίζουν επίσης το Feel Radio, η Creperie Asterix, το Ghetto Blaster και η σχολή Let's Dance by Steven Kelly

To δημιουργικό κομμάτι είναι της δική μας Cut1 Productions


 

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com