Hood Groove Management Ανακοίνωση συνεργασίας με το event Spartan’s Night

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την BG Academy για το event πολεμικών τεχνών Spartan’s Night.

Το Spartan’s Night είναι διεθνής επαγγελματικοί αγώνες Kick Boxing με κανόνες K1. Θα γίνει τις 14 Απριλίου 2018 στο 3ο κλειστό στάδιο Ζωφριάς.

Την διοργάνωση που θα την καλύψει το NOVA θα έχει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως, όπως αυτά του Μιχάλη Ζαμπίδη, Andre Mannaart, Ensesto Hoost, Artur Kyshenko και άλλων.

Εμείς θα βρισκόμαστε εκεί τόσο στο χορευτικό κομμάτι με κοπέλες από την ομάδα των HyperLinks  αλλά και στον ρόλο του ring girl. Ενώ επίσης έχουμε την χαρά μέσω της hood groove να υπάρχει και ο Sifu VERSUS στον ρόλο του host τόσο την ημέρα του Press Conference στις 13 Απριλίου αλλά και των tryouts πριν τον κύριο αγώνα στις 14.

Το θέαμα προβλέπετε μοναδικό και εμείς από την πλευρά μας ευελπιστούμε να δείξουμε τι πάει να πει πραγματικό freestyle.

 

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com