Hood Groove Management Η Hood Groove στο TEDx Athens 2017

Swing Meets Hip Hop στο TEDxAthens

Ανακοινώνουμε την συνεργασία μας για δεύτερη χρονιά με το TEDx Athens και συνεργαζόμαστε με τους Athens Lindy Hop για πρώτη φορά στη σκηνή, συνδυάζοντας δύο είδη χορού που μοιάζουν να είναι πολύ διαφορετικά, αλλά στην πραγματικότητα έχουν πολλά κοινά στοιχεία.

Η Athens Lindy Hop είναι μια ομάδα καλλιτεχνών που έφεραν για πρώτη φορά το 2008 την κουλτούρα του Swing στην Αθήνα. Το Lindy hop είναι ο αυθεντικός χορός swing του ’30 και ’40, που ξεκίνησε στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης. Ειδικότερα, αφορά στην παράδοση και τη διατήρηση μιας ιστορικής κουλτούρας, προσαρμοσμένης, όμως στο σύγχρονο τρόπο ζωής, με πρωτοποριακές ιδέες και πλουραλισμό στο χορευτικό στυλ του Swing.

Παράλληλα, το breaking, popping, locking, hip hop party dancing είναι χορευτικά styles που έρχονται από την Αμερική στα τέλη της δεκαετίας του 60 και στις αρχές της δεκαετίας του 70. To στυλ τους προέκυψε από τον δρόμο και ήταν τόσο εντυπωσιακό που εξελίχθηκε στο Hip Hop, όπως το ξέρουμε σήμερα. Στο πλαίσιο αυτό, σαν Hood Groove Management κατάφεραμε να μαζέψουμε τους καλύτερους και πιο έμπειρους street style χορευτές της Ελλάδας, κάτω από την ομπρέλα μας, προσφέροντας στο κοινό εντυπωσιακά projects.

Αυτές οι δύο τόσο ξεχωριστές ομάδες με την καταπληκτική δυνατότητα που έχουν να προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε project και να ξεσηκώνουν το κοινό, όντας, ταυτόχρονα και καταπληκτικοί animators, θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό και πρωτοποριακό performance που θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Εθνική Λυρική Σκηνή (ΚΠΙΣΝ).

TEDxAthens 

Σάββατο 13/5 

Κέντρο Πολιτισμού Στάυρος Νίαρχος (Αίθουσα Νέας Λυρικής Σκηνής)

Ώρα παράστασης "Swing meets Hip Hop", 11:30 πμ

 

Η παραπάνω εκδήλωση αποτελεί μέρος του TEDxAthens

(world class -all day- πολυσυνέδριο).

 

Διαβάστε παραπάνω για τις συνολικές δράσεις της ημέρας εδώ: 2017.tedxathens.com

 

Tickets:

Μπορείτε να κάνετε κράτηση μόνο διαδικτυακά στον παρακάτω σύνδεσμο:

Στην είσοδο δεν θα μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο. 

https://www.eventora.com/en/Events/tedxathens-conference-2017-1

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com