Hood Groove Management West Bboy War 2015 review

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου έγινε στο κινηματοθέατρο Γαλαξίας στον Ασπρόπυργο το West Bboy War 2015.  Ένα event που είχε σαν host τον 12ο Πίθηκο αλλά και τον Εισβολέα και τους BlackOut για να συμπληρώσουν ένα live MC showcase.

Εκείνο το απόγευμα του Σαββάτου όπου η Hood Groove Management ήταν παρούσα στο Sports Education Festival 2015, την ίδια στιγμή εκπροσωπούνταν από αρκετούς χορευτές από το ρόστερ στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Έτσι είχαμε στην κατηγορία 2vs2 Breaking από πλευράς Hood Groove, τα ζευγάρια Onel & Zoob, Cut1 & Requin (Lucky Dice), Lazi John & Klodison (Mad Squad), Yami & Loni (Lucky Dice), Shorty Beast & OK (Lucky Dice), Mira & Happy (Mad Squad), Prokid (Mad Squad) ζευγάρι με τον Wisco από Dead Prezz και Klodian (Mad Squad) ζευγάρι με Kool Bill από Wave0matics.

14 χορευτές που εκπροσωπούμε, πήραν μέρος στην συγκεκριμένη κατηγορία, όπου μεγάλοι νικητές ήταν οι τρομεροί Onel & Zoob, οι οποίοι στον ημιτελικό αντιμετώπισαν του Cut1 & Requin, ενώ στον τελικό βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους Dead Prezz. Μπράβο στον Χρήστο και στον Τάκη που κέρδισαν τον διαγωνισμό και την πρόκριση τους στο Hip Hop Connection Finals που θα γίνει στην Ιταλία, καθώς και τον Αλέξανδρο και το Στέφανο που έφτασαν στην τετράδα. Μπράβο επίσης και στα υπόλοιπα παιδιά που πήραν μέρος αλλά και όσους έφτασαν στους 16 ή και στους 8.



Από την άλλη πλευρά είχαμε και την κατηγορία All Styles με κριτή τον Hood Groove χορευτή Beat Belan από τους The Music Box, όπου νικητής ήταν ο συνήθης ύποπτος Νίκος Chicken Robot Λάριν, απέναντι στον Άγγελο Poppin Fifty Πρέκα. Τέλος, την κατηγορία Kids την κέρδισε μαθητής του b-boy Zoob.



Ο διαγωνισμός είχε την στήριξη των Το Αυθεντικό, Το Αγριολούλουδο, Coffee Power Μάμαλος, Καφενείο Μπρέμπος, Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο Καμπόλης Νίκος, Kamen Wear, Pimenidis Flower και το HipHop.gr

 

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com