Hood Groove Management Who s The One? 2015 - νεότερα

To Who's The One? 2015 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το επίπεδο των χορευτών ήταν πραγματικά από τα υψηλότερα δυνατά που έχουν εμφανιστεί στην Ελλάδα. Φυσικά σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΗΜΗΣ χορευτών από ΟΛΟ τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά, η εμφάνιση του Red Bull All Star, b-boy Lil G από την Βενεζουέλα από μόνη της, έδωσε άλλο κύρος στον διαγωνισμό. Από εκεί και πέρα σε αυτά αν βάλουμε και τα ονόματα όπως του ουκρανού b-boy Gymnast, του ισραηλινού b-boy Splinter, του ισπανού b-boy Jesuay, του b-boy Stuart από Βενεζουέλα μαζί με άλλους αξιόλογους χορευτές από Ιταλία, Αγγλία, Ρωσία, Κύπρο, Γερμανία και με τους δικούς μας, γίνεται κατανοητό ότι το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό.

Κατηγορία Breaking
Στον τελικό του breaking έφτασαν, οι εκπληκτικοί καθ'όλη την βραδιά, Lil G και Gymnast. Οι οποίοι από την μεριά τους κατάφεραν και απέκλησαν εκπληκτικούς χορευτές, με Battles που ακόμα και στην φάση των top40 θα μπορούσαν να είναι τελικοί. Από τους δικούς μας, όλοι έδειξαν υψηλό επίπεδο φτάνοντας σε διακρίσεις απέναντι σε τρομερούς αντιπάλους. Στο υψηλότερο σημείο από Ελληνικής πλευράς και Hood Groove Management έφτασε ο b-boy Lali εκπροσωπώντας τους Lucky Dice, ο οποίος βρέθηκε στον 3-way ημιτελικό απέναντι σε Splinter από Ισραήλ και Gymnast από Ουκρανία και ο b-boy Lucky Look εκπροσωπώντας τους Dead Prezz-ent που έφτασε στον άλλο ημιτελικό απέναντι στον Lil-G.

Τελικά νικητής του breaking ήταν ο Lil G, ο οποίος κέρδισε και 1000€, σε ένα καταπληκτικό τελικό απέναντι στον Gymnast.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Lil G κέρδισε ΟΛΑ τα battles του με 3-0 ή 2-1, εκτός ενός. Το battle απέναντι στον b-boy Zoob στην φάση των top10 (προημιτελικά), ήρθε ισοπαλία, όπου ο Lil G κατάφερε και κέρδισε στον έξτρα γύρο.

Κατηγορία All Styles
Στον τελικό του All Styles βρέθηκε ο δικός μας Fuerza Negra απέναντι στον ουκρανό Ashpi. Ο Άγγελος "Fuerza Negra" έδειξε για ακόμη μία φορά γιατί είναι ο πιο ολοκληρωμένος Έλληνας χορευτής. Xορεύοντας συνέχεια πάνω στο ρυθμό της μουσικής και με τρομερή άνεση και χρησιμοποιώντας πολλά διαφορετικά χορευτικά styles κέρδισε όποιον βρέθηκε μπροστά του, κερδίζοντας την πρώτη θέση, αλλά και την πρόκριση του στην Γερμανία για το διαγωνισμό Global Skillz.

Ένα ακόμα πράγμα που αξίζει να σημειωθεί είναι η παρουσία των χορευτριών, που έφτασαν σε πολύ υψηλές θέσεις, με την Poppin Butterfly να χάνει στον ημιτελικό του All Styles από τον ουκρανό Ashpi. Αν περνούσε θα είχαμε οικογενιακή "μάχη" καθώς ο Fuerza Negra και η Poppin Butterfly είναι μαζί στις ομάδες των Funky Habits και Wave0matics.

*σύντομα θα ακολουθήσει το πλήρες recap του διαγωνισμού καθώς και ανάλυση της πορείας των χορευτών μας


*στιγμοιότυπο την ώρα του διαγωνισμού

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com