Hood Groove Management Συνεργασία με Γιατρούς του Κόσμου - Ένα δέντρο από γάλα

Είμαστε στην ευχάριστη και υπερήφανη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με το ελληνικό τμήμα των Γιατρών του Κόσμου και δίνουμε ραντεβού την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο σταθμό μετρό «Πανεπιστήμιο».

Οι Γιατροί του Κόσμου αφιερώνουν την συγκεκριμένη ημέρα στα παιδιά για να δημιουργήσουν ένα όμορφο δέντρο από κουτιά με γάλα, για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Εκεί θα βρεθούμε και εμείς με την ομάδα των HyperLinks στις 11πμ για να δώσουμε ένα μοναδικό θέαμα για όλους τους παραβρισκόμενους και να μοιράσουμε χαμόγελα.

Η ενέργεια ξεκινάει από τις 9 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι και τις 8 το απόγευμα, συνεπώς θα ήταν ιδανικό όλοι να περάσουν από εκεί. Ελπίζουμε σαν Hood Groove Management να σας δούμε εκεί και να μοιράσουμε όλη την αγάπη μας προς τα παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

 

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com