Hood Groove Management Οι Funky Habits στο The Week και ο Onel στον ημιτελικό του Give It Up

Στην Ιταλία βρέθηκε η ομάδα των Funky Habits για το The Week (18-19 Ιουλίου), έχοντας προκριθεί για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα για το Street Fighters, κερδίζοντας το Bounce 2015 που έγινε πριν λίγους μήνες στην Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα παρουσίασε ένα όμορφο show που τα περιείχε όλα τα styles περνώντας και ένα μήνυμα για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, φορώντας μπλούζες STOP THE ECONOMICAL WAR. Οι Funky Habits κατάφεραν σε αρκετά σημεία να ξεσηκώσουν τον κόσμο και εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα, όπως έχουν κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν.

Στην ομάδα βρίσκουμε τρεις από τους χορευτές της Hood Groove Management, τον Fuerza Negra (από τα αρχικά μέλη της ομάδας), αλλά και τους  b-boy Onel και b-boy Jims που ενσωματώθηκαν στην φετινή προσπάθεια για να προσθέσουν κάποια στοιχεία που χρειαζόντουσαν.  

Παράλληλα την Κυριακή 19 Ιουλίου στα πλαίσια του the Week έγινε και το Give It Up Ιnternational, με τον Onel να καταφέρνει να φτάνει μέχρι και τον ημιτελικό.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και την παρουσία τους, καθώς και στον Onel για την ακόμα μία διάκριση που πέτυχε.

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com