Hood Groove Management Fuerza Negra - Κερδίζοντας το Who s the one? 2015

Η διοργάνωση Who's The One? 2015 είχε πολλά χαρακτηριστικά, με σημαντικότερο την παρουσία χορευτών από πολλές χώρες της Ευρώπης ειδικότερα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό σήμαινε ότι το επίπεδο των χορευτών θα ήταν υψηλό, τόσο στην κατηγορία του breaking, όσο και στη κατηγορία του All Styles.

Η κατηγορία All Styles επιτρέπει στους χορευτές να χορέψουν με όποιο χορευτικό στυλ θέλουν πάνω σε διάφορα είδη μουσικής (hip hop, funk, disco, house κλπ). Αυτό το στοιχείο καθιστά την συγκεκριμένη κατηγορία πάρα πολύ δύσκολη, καθώς οι χορευτές πρέπει να χορέψουν ακόμα και σε μουσικούς ήχους που δεν είναι συνηθισμένοι.

Στο Who's The One?2015 στην συγκεκρμένη κατηγορία πέραν των ελλήνων χορευτών υπήρχαν συμμετοχές από Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Ουκρανία, Ρωσσία και Κύπρο. Στον μεγάλο δρόμο για την κορυφή κατάφερε να ξεχωρίσει ένας και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Άγγελο "Fuerza Negra" Αποστολίδη, που κατάφερε και επικράτησει σε όλα τα Battles των αντιπάλων του.

Στο τελικό βρέθηκε απέναντι από τον Ουκρανό Ashpi ο οποίος στον ημιτελικό κατάφερε να αποκλείσει την Στέλλα "Poppin Butterfly" Κουλούβαρδη. Φαίνεται ότι ο Αγγελος πήρε "εκδίκηση" για τον αποκλεισμό της Στέλλας (είναι μαζί στις ομάδες Funky Habits & Wave0matics) και δεν άφησε πολλά περιθόρια στους κριτές παρά να τον αναδείξουν νικητή.

Αρχικά ο Fuerza Negra ξεκίνησε με Hip Hop Party Dance σε καθαρή διάθεση battle, ο αντίπαλος του απάντησε και εκείνος με Hip Hop Party Dance στο πρώτο γύρο. Ο δεύτερος γύρος είχε ήχους από μουσική House, όπου και οι δύο αντίπαλοι "πάτησαν" πάνω στο ρυθμό χορεύοντας housedance. Ο τρίτος και τελευταίος γύρος όμως έκανε την μεγάλη διαφορά, καθώς το τραγούδι ήταν ένα κλασσικό breakbeat, όπου ο πολυτάλαντος Άγγελος το "πάτησε" με απόλυτο b-boy style και με τρομερή ενέργεια, πράγμα που ο αντίπαλος του δεν μπόρεσε να ακολουθήσει σε αυτό το επίπεδο και χορεύοντας σε hip hop style.

Το τέλος τους βρήκε και τους δύο αγκαλιασμένους, μετά από την τεράστια προσπάθεια που έκαναν και οι δύο για να φτάσουν στον τελικό. Ο νικητής όμως ήταν μόνο ένας και αυτός ήταν ο Fuerza Negra, ο οποίος κέρδισε και την πρόκριση του στο Global Skillz στην Γερμανία.

δείτε το Profile του Fuerza Negra στην Hood Groove Management

ο μεγάλος τελικός

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com