Στόχος μας είναι η προώθηση των χορευτών-συνεργατών μας στο ευρύτερο κοινωνικό φάσμα, ώστε να κερδίσουν την θέση που τους αξίζει για την δουλειά που κάνουν και αυτό που εκπροσωπούν. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω χορηγιών από εταιρείες που θα ενδιαφερθούν να στηρίξουν χορευτές ατομικά ή ομαδικά. Η παρουσία των χορευτών σε πλήθος διαγωνισμών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προσφέρει σίγουρη προβολή τους στο ενδιαφερόμενο μεγάλο κοινό που υπάρχει σε αυτό τον χώρο.

Να σημειώσουμε ότι οι συνεργάτες μας είναι εγνωσμένης αξίας με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της χορηγικής συνεργασίας, η εκάστοτε εταιρεία μπορεί να επιλέξει έναν ή πολλούς από τους χορευτές που εκπροσωπούμε για την συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις που οι ίδιοι κάνουν, σε διαφημιστικές καμπάνιες ή οτιδήποτε άλλο έχει σκεφτεί και προγραμματίσει ο εκάστοτε πελάτης μας.

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν επαφή και με τους δύο κόσμους, τον επιχειρηματικό αλλά και του χορού. Συνεπώς έχουμε απόλυτη γνώση τόσο του αντικειμένου που εκπροσωπούμε, αλλά και της ευρύτερης αγοράς.

Αυτό που προσφέρουμε είναι κάτι πρωτότυπο και πέραν των συνηθισμένων. Εγγυόμαστε ότι ανεξαρτήτως αντικειμένου της εταιρείας σας, οι χορευτές που εκπροσωπούμε θα αναδείξουν το όνομα της εταιρείας σας επιλέγοντας κάποιο από τους πολλούς τρόπους χορηγίας τους, ή θα κάνουν διαφορετική και αξιομνημόνευτη την παρουσίας σας αν μιλάμε για κάποια εκδήλωση ή κάποιο διαφημιστικό.

Εμείς εστιάζουμε πάρα πολύ στον ανθρώπινο παράγοντα και στις ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι οι άνθρωποι που εκπροσωπούμε μας εμπιστεύονται απόλυτα και έχουμε κερδίσει τον σεβασμό τους μέσω της προσωπική γνωριμίας που έχουμε μέσω της χορευτικής κοινότητας. Αυτό θέλουμε να υπάρχει και με τους πελάτες μας. Θέλουμε να είμαστε η πρώτη σας σκέψη, γιατί μας εμπιστεύεστε.

Σαν εταιρεία θέλετε να διαφέρετε και εμείς διαμεσολαβούμε για να έχετε αυτό το διαφορετικό!

CEO - Lead Manager Γιώργος Καββαλάκης (BSc, MSc) aka Bboy Blackman

For Bookings Email : info @ hoodgroove.com

 

Υπηρεσίες Αναλυτικά
 

Παρακάτω είναι μία λίστα από υπηρεσίες που μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να χρησιμοποιήσει τους χορευτές μας.

  • Διαφημιστικά spots & καμπάνιες
  • Promotional shows
  • Σεμινάρια
  • Φωτογραφίσεις
  • Παραστάσεις (χορού, θεάτρου, χοροθεάτρου)
  • Εκδηλώσεις-Εκθέσεις
  • Χορηγίες (αγωνιστικό επίπεδο)
  • flash mob
  • υποστήριξη αθλητικών ομάδων (cheerleading μέσω street style dancing)
  • υπηρεσίες annimateur

Η λίστα είναι ενδεικτική. Είμαστε στην διάθεση σας να συζητήσουμε και να μελετήσουμε οποιαδήποτε πρόταση και να βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή και εντυπωσιακή λύση.

Παρακάτω είναι ένα Popping Show από τους δικούς μας Music Box. Εκδεικτικό του επιπέδου των χορευτών μας