Hood Groove Management Οι Cut1 και Maggoosh έδωσαν συνέντευξη για το Vice Greece

Οι hoodgroove artists Αλέξανδρος B-boy Cut1 Σούμας και η Μαργαρίτα B-girl Maggoosh Χρυσάκη, έδωσαν στην συνέντευξη στο Vice Greece και τον Παύλο Τουμπέκη. Μίλησαν για το breaking στην Ελλάδα, την Hood Groove Management, τις διακρίσεις τους και γενικότερα το πώς το ζουν. Το άρθρο είναι από τα λίγα καλογραμμένα που αφορούν το Breaking στην Ελλάδα, χωρίς να εμπεριέχει λάθος πληροφορίες και εστίασε στα σημεία που πρέπει. Τόσο με τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου-αρθρογράφου που έδειξε να έχει μελετήσει πράγματα για την χορευτική πλευρά του Hip Hop.

Η συνέντευξη έγινε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην Angel Dancesport Academy και η φωτογράφιση έγινε στον ίδιο χώρο αλλά και στο Δημοτικό Θέατρο.

Ευχαριστούμε θερμά για το άρθρο και την δυνατότητα που δόθηκε στους χορευτές μας να προβάλουν την δουλειά που κάνουν οι ίδιοι ατομικά, αλλά και σαν Hood Groove.

Περισσότερα στο παρακάτω link

http://www.vice.com/gr/read/cut1-maggoosh-breaking

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com