Hood Groove Management On Beat Dance Festival 2015 - review

Το On Beat Dance Festival ολοκληρώθηκε, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους χορευτές και κοινό. Όλα ξεκίνησαν από την Παρασκευή 5 Ιουνίου, όπου και έγινε το warm up party του συγκεκριμένου διαγωνισμού.


Workshops


Την επόμενη ημέρα ήταν σειρά των σεμιναρίων, με τους κριτές-δασκάλους να μοιράζουν γνώση σε πολλά επίπεδα. Η αρχή έγινε με τον Two Face στο Popping ο οποίος έδωσε αρκετές συμβουλές και έδειξε αρκετά πράγματα σε επίπεδο της τεχνικής του Tutting. Όσοι παρακολούθησαν το event έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με το συγκεκριμένο workshop.


Επόμενος στην σειρά ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο breaking, b-boy Neguin από την Βραζιλία. Το δικό του workshop ήταν διαφορετικό από τα συνηθισμένα και μπορούσε να το παρακολουθήσει ο οποιοσδήποτε. Υπήρξε πολύ συζήτηση και αρκετή ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων πάνω στον χορό (οποιονδήποτε), αλλά και γενικότερα για την κουλτούρα του hip hop αλλά και μαθήματα ζωής.

Μετά από αυτό ακολούθησε η Laura Nala από την Γαλλία με ένα workshop που εστίαζε στο party dance του Hip Hop. Το τέλος βρήκε τους ανθρώπους που παρακολούθησαν τα workshops ευχαριστημένους και γεμάτους από τη γνώση που έλαβαν.

 



The main event

Φτάνοντας η Κυριακή, ήταν η στιγμή του πραγματικού διαγωνισμού. Αυτός ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 με τα προκριματικά σε όλες τις κατηγορίες που ήταν οι 1vs1 Hip Hop, 1vs1 Popping, 1vs1 Breaking και 2vs2 All Styles.

Από πλευράς Hood Groove Management είχαμε συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Μέλη των Music Box, Mad Squad και Lucky Dice μαζί με τους Onel, Jims και Virtuozo εκπροσώπησαν τόσο τις ομάδες τους όσο και την οντότητα της Hood Groove στο υψηλότερο επίπεδο.

Έτσι, κάτω από τους ήχους της μουσικής του DJ AmazeMe και την εκπληκτική παρουσίαση του μοναδικού MC Sifu Versus, ο διαγωνισμός άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις 5μμ για τα επίσημα battles.

Εκεί, είδαμε αρκετά εκπληκτικά πράγματα από χορευτές που ξεσήκωσαν το κοινό. Η ροή του διαγωνισμού ήταν καλή. Οι γυναίκες που πήραν μέρος έδειξαν τα δόντια τους, τόσο στο Breaking όπου η b-girl Magoosh κατάφερε να προκριθεί στην 16άδα των battles, όσο και στο Hip Hop, όπου Αλεξία, Μάρθα, Pidy, Χριστίνα μαζί και με άλλες κατάφεραν και ομόρφυναν την 16άδα της κατηγορίας.

Στα ενδιάμεσα των φάσεων είχαμε δύο πολύ εντυπωσιακά shows, αρχικά από τις όμορφες Bomboclaat που παρουσίασαν ένα καταπληκτικό Dancehall Show και στην συνέχεια από τους δικούς μας Music Box που παρουσίασαν ένα πολύ εντυπωσιακό popping show.

Κάπως έτσι φτάσαμε στους τελικούς, όπου σειρά είχαν οι κριτές να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Έτσι Two Face, Neguin και Laura Nala έδειξαν πτυχές του ταλέντου τους και ενθουσίασαν τους πάντες, σε μία πολύ όμορφη αλληλεπίδραση με τον κόσμο, αλλά και την κάμερα. Ξεκινώντας οι τελικοί, είχαμε τον δικό μας Virtuozo απέναντι στον ουκρανό Ashpi, όπου ο δεύτερος κατάφερε και κέρδισε την κατηγορία του 1vs1 Hip Hop. Αμέσως μετά είχαμε τον τελικό του Popping, όπου ο Chicken Robot από Wave0matics αντιμετώπισε τον Icer από τους δικούς μας Music Box. Σε αυτόν τον τελικό κέρδισε για μία ακόμη φορά ο Chicken Robot αφήνοντας τον Icer στην δεύτερη θέση.

Συνέχεια δόθηκε με τον τελικό του breaking, όπου οι Hood Groove artists b-boy Onel από Black Out και b-boy Yami από Lucky Dice έπρεπε να γοητεύσουν τον Neguin για την πρώτη θέση. Έτσι μετά από έναν πανέμορφο τελικό, ο b-boy Yami ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις του Neguin και πήρε την πρώτη θέση. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε, ότι καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού ο Neguin έκρινε με βάση πράγματα που μοιράστηκε με όσους ήταν στο δικό του Workshop, χαρακτηριστικά που έβγαλε περισσότερο ο Yami στον χορό του σε όλο το event.
 

Τελευταίος τελικός ήταν εκείνος μεταξύ των Wave0matics (Chicken Robot & Bingo) και των Βιτσιόζων (Virtuozo & Icler από Wave0matics). Έτσι με τρεις από τους τέσσερις χορευτές από την ίδια ομάδα, ο αγώνας είχε αρκετά φιλικά στοιχεία. Έτσι και στην δεύτερη είσοδο του Icler μαζί με τον αντίπαλό του Bingo, ξάφνιασαν ευχάριστα τον κόσμο κάνοντας μαζί μία ρουτίνα όπου ολοκληρώθηκε με solo του πρώτου. Τελικοί νικητές ήταν οι Virtuozo και Icler.
 

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε ένας όμορφος διαγωνισμός, αφήνοντας ικανοποιημένους χορευτές και θεατές. Επίσης να αναφέρουμε ότι την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο γνωστός σε όλους ράπερ Ευθύμης (πρώην μέλος των Terror X Crew), με την παρέα του. Ευελπιστούμε στον επόμενο διαγωνισμό να δούμε ακόμα περισσότερα άτομα από τα υπόλοιπα στοιχεία της hip hop κουλτούρας (αλλά και εκτός) να υποστηρίζουν αυτές τις προσπάθειες.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους βρέθηκαν εκεί.

*όλοι οι συντελεστές του διαγωνισμού (κριτές, DJ, MC, κλπ) φορούσαν καπέλο Hood Groove Management

**Την κάλυψη όλου του διαγωνισμού την έκανε η δική μας Cut1 Productions

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com