Hood Groove Management UK B-boy Championships 2016 review - Τι έκαναν οι χορευτές μας

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου έγινε το 20ο παγκόσμιο πρωτάθλημα UK B-boy Championships 2016 στο O2 Forum του Λονδίνου. Ένας διαγωνισμός με μεγάλη ιστορία και που προσμετράει για τον παγκόσμιο τελικό του UNDISPUTED.

Εκεί βρέθηκαν οι χορευτές της Hood Groove Management, b-boy Onel, b-boy Cut1 και b-girl sMash και πήραν μέρος στην κατηγορία 1vs1, όπου και συμμετείχαν περίπου 300 χορευτές από ολόκληρο τον κόσμο. Οι χορευτές μας έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό εκπροσωπόντας Ελλάδα και Κύπρο και άφισαν τις καλύτερες εντυπώσεις.



Εκεί είχαμε τον b-boy Onel να δείχνει για ακόμα μία φορά ότι το μέλλον του ανήκει, καθώς έφτασε στην 16άδα του διαγωνισμού, όπου έχασε από τον b-boy Dany με 2-1. Παρόλα αυτά ο Χρήστος με το πλασάρισμα του στην 16άδα κατάφερε και πήρε τους πρώτους του βαθμούς για την παγκόσμια βαθμολογία του Undisputed για το 2016. Για την ιστορία το event το κέρδισε το b-boy Sanni από την Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος αντιμετόπισε τον Taisuke.



Στα υπόλοιπα, είχαμε στο ομαδικό να κερδίζουν οι Red Bull All Stars οι οποίοι στον τελικό αντιμετόπισαν την Dream Team. Ομάδες με τεράστια ονόματα της παγκόσμιας breaking και χορευτικής σκηνής γενικότερα. Εκεί είχαμε και τους Bassick Crew από την Κύπρο να τα πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά χάσανε την συμμετοχή τους στην επόμενη φάση στις λεπτομέρειες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την κατηγορία του Locking της κέρδισαν οι Κύπριοι LMC Lockers του γνωστού μας Maestro.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά.
 

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com