Hood Groove Management Ανακοίνωση συνεργασίας με B-boy & B-Girl Dojo

 

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τους διεθνής φήμης χορευτές b-boy Focus και b-girl AT από την Φινλανδία και το project τους B-boy & B-girl DOJO.

To Dojo είναι μία πλατφόρμα εκμάθησης της τέχνης του Breaking από τους δύο κορυφαίους αυτούς χορευτές. Είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψει τις ανάγκες του τελείως αρχάριου που ξεκινάει από το μηδέν, αλλά και ενός χορευτή Breaking υψηλού επιπέδου.

Τα μαθήματα είναι χωρισμένα σε τέσσερις ενότητες και σε αυτές υπάρχουν αντίστοιχα εκπαιδευτικά βίντεο. Ο κάθε μαθητής έχει την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τους Focus & AT, τόσο μέσα από το Forum που υπάρχει, αλλά και με online sessions που γίνονται κάθε εβδομάδα. Κάθε εβδομάδα επίσης ο Focus & η AT βάζουν ασκήσεις (drills) που οι μαθητές πρέπει να εκτελέσουν και να τις ανεβάσουν σε βίντεο, ώστε να δείξουν το που βρίσκονται.

Η συνεργασία μας, έρχεται αρχικά να δώσει μία έκπτωση των 10 ευρώ στο τρίμηνο πακέτο των 59 ευρώ και να το πάρει κάποιος με 49 ευρώ. Σκοπός μας είναι να αγοραστεί από σχολές και μαθητές που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές και δεν έχουν την δυνατότητα να μάθουν από δασκάλους υψηλού επιπέδου. Σε αυτές τις περιοχές-σχολές, που θα κλείνουμε κάποια συνεργασία για το Dojo, μία φορά το μήνα θα προγραμματίζονται σεμινάρια από χορευτές της Hood Groove Management ώστε να βλέπουν το επίπεδο που έχουν φτάσει οι μαθητές και να τους διορθώνουν-βελτιώνουν σε ότι χρειάζονται. Έτσι καθιστά ευκαιρία να μεταφέρουμε το Breaking καθώς και τα υπόλοιπα street styles σε περιοχές που μέχρι τώρα ήταν αδύνατο.

Η συγκεκριμένη συνεργασία δεν θα περιοριστεί μόνο στο παραπάνω, αλλά αυτό είναι μία αρχή για τις συνεργασίες που έχουμε ξεκινήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο με εταιρείες που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια, όσο και μέσω ενεργειών και projects που γίνονται μέσα στην παγκόσμια χορευτική κοινότητα όπως είναι και η συγκεκριμένη με το Dojo.

Επωφεληθείτε της ειδικής έκπτωσης και ξεκινήστε μαθήματα με δύο από τους καλύτερους και πιο γνωστούς χορευτές παγκοσμίως.

http://www.bboydojo.com/product/three-month-membership-one-time-payment

 

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com