Hood Groove Management BATTLE OF THE YEAR 2015 – Η Ελλάδα στην 2η θέση στον κόσμο στις b-girls με την Maggoosh

23 - 24 Οκτωβρίου 2015 έγινε στο Braunschweig της Γερμανίας ο παγκόσμιος τελικός του διεθνούς διαγωνισμού Battle Of The Year. Τα προκριματικά είχαν γίνει κάποιους μήνες νωρίτερα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Battle Of The Year που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Εκεί προκρίθηκαν για τον μεγάλο τελικό, ο Hoodgroove artist B-boy Onel στην κατηγορία 1vs1 b-boy, η hoodgroove artist B-girl Maggoosh στην κατηγορία 2vs2 b-girl μαζί με την Βουλγάρα b-girl Queen Mary, ενώ στις ομάδες μας εκπροσώπησαν οι Dead Prezz.

*b-girl Maggoosh in action


Η πρώτη ημέρα είχε όλες τις κατηγορίες πλην των ομάδων. Εκεί η μεγάλη έκπληξη και η μεγαλύτερη Ελληνική διάκριση ήρθε όταν η Μαργαρίτα Χρυσάκη aka b-girl Maggoosh μαζί με την B-girl Queen Mary έφτασαν στον ΤΕΛΙΚΟ της κατηγορίας απέναντι στις B-girls από την Ιαπωνία Ayane και Noa. Παρόλο που έχασαν από τις δύο κοπέλες από την Ιαπωνία η διάκριση είναι τεράστια αν αναλογιστεί κανείς ότι συμμετείχαν στον τελικό οι καλύτερες 16 b-girls από αντίστοιχους 9 μεγάλους προκριματικούς (22 σύνολο).

Η αναγνώριση δεν άργησε να έρθει καθώς ακόμα και ο ιστορικός Manager των New York City Breakers και παραγωγός-παρουσιαστής της ιστορικής εκπομπής Graffiti Rock, πόσταρε το βίντεο του τελικού των b-girls στον λογαριασμό του στο facebook.


*ο τελικός των B-girls

Στην κατηγορία των b-boys είχαμε τον Onel να αγωνίζεται με τον καναδό b-boy Fleau από τον οποίο όμως έχασε και δεν κατάφερε να προχωρήσει στην διοργάνωση.

Ο ίδιος όμως πήρε μέρος στον τελικό των ομάδων την επόμενη ημέρα, μαζί με τους Dead Prezz, καθώς η ομάδα βρέθηκε στην Γερμανία με αρκετές ελλείψεις, οπότε ο Χρήστος (aka Onel) προσφέρθηκε να τους βοηθήσει.

*Air b-boy Onel

Για την ιστορία, πέραν του τελικού των b-girls, την κατηγορία 1vs1 την κέρδισε ο Ολλανδός b-boy Menno ενώ στις ομάδες το κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία ομάδα από την Ιαπωνία και αυτοί ήταν οι Flooriorz ενώ το καλύτερο showcase το πήρε η ομάδα από την Ισπανία DOUBLE K.O. Team .
 



*ο μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων
 


*το καλύτερο showcase από τους DOUBLE K.O. TEAM

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com