Hood Groove Management Battle Of The Year Balkans & Bounce 2016

Στις 14-15 Μαίου στην Θεσσαλονίκη έγινε το 14ο Βαλκανικό πρωτάθλημα Battle Of The Year και το Bounce Street Dance Contest για το 2016.

Όλα ξεκίνησαν όμως μία ημέρα νωρίτερα στο 8ball στα Λαδάδικα όπου έγινε το All Style Battle. To συγκεκριμένο event είναι ουσιαστικά το ζέσταμα για το καυτό Σαββατοκύριακό που ακολουθεί.

Το Σάββατο έγινε το Battle Of The Year (BOTY), με τις κατηγορίες των crews adults, crews kids, 1vs1 breaking, 1vs1 popping, 1vs1 b-girl breaking. Αρχικά στην κατηγορία του Popping, στον τελικό είχαμε τον Beat Belan να κερδίζει στον Icer, χορευτές που μπορείτε να βρείτε στην hoodgroove ομάδα The Music Box.


Στη κατηγορία του 1vs1 breaking, είχαμε τους hoodgroove χορευτές b-boy Aidi και b-boy Onel, να φτάνουν μέχρι τους top8 o πρώτος και στον ημιτελικό ο δεύτερος, όπου αποκλείστηκαν από τους Zoob και Cut1 αντίστοιχα. Έτσι στον τελικό είχαμε τον hoodgroove b-boy Cut1 να έχει μία δυνατή παρουσία, αλλά τελικά να χάνει την πρώτη θέση από τον b-boy Zoob, ο οποίος κέρδισε την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό που θα γίνει στην Γαλλία.
 

 

Στις ομάδες, είχαμε δυνατά showcases από τις περισσότερες και τους BlackOut από την Θεσσαλονίκη να κερδίζουν τον τίτλο του καλύτερου show της βραδιάς. Αυτός όμως δεν είναι ο μεγάλος τίτλος, καθώς οι 4 ομάδες με τα καλύτερα shows προκρίθηκαν στα battles. Έτσι είχαμε τους Wave0matics και τους BlackOut να φτάνουν στον τελικό κερδίζοντας αντίστοιχα τους Bassick από Κύπρο και τους Mad Squad.

Ο τελικός ήταν ένα δυνατό battle, αλλά οι Wave0matics έδειξαν πιο έτοιμοι και αποφασισμένοι να κερδίσουν, το οποίο και έκαναν και έτσι για δεύτερη φορά στην ιστορία τους σαν ομάδα προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό που όπως αναφέραμε θα γίνει φέτος στην Γαλλία.



Στην μικρή κατηγορία, στον τελικό έφτασαν οι Mad Kidz από Αθήνα απέναντι στους The Next Crew από Βουλγαρία. Υψηλού επιπέδου battle που έβγαλε νικητές και τους Βούλγαρους πιτσιρικάδες.


Στην κατηγορία των κοριτσιών είχαμε την b-girl Mira από Mad Squad να κερδίζει την πρώτη θέση απέναντι στην b-girl Tsu και να πέρνουν και οι δύο την πρόκριση για τους τελικούς της Γαλλίας όπου θα συμμετέχουν ως ζευγάρι εκπροσωπόντας την Ελλάδα.


Την επόμενη ημέρα ήταν η ημέρα του Hip Hop. Εκεί πολλές ομάδες (50 για την ακρίβεια) από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν με σκοπό να κερδίσουν και να βρεθούν στους τελικούς της Ιταλίας και του διαγωνισμού STREET FIGHTERS. Νικητές του διαγωνισμού ήταν οι ART ONE από Θεσσαλονίκη (κέρδισαν και το Bounce, αλλά και τα battles του Street Fighters), ενώ στις μικρές κατηγορίες Junior και Varsity κέρδισαν οι REAL CREW NEXT GENERATION από την Λάρισα και οι Lil Monsters από Θεσσαλονίκη.


Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους νικητές και στους χορευτές της hoodgroove που ξεχώρισαν για ακόμα μία φορά.

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com