Hood Groove Management Εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην Ευρώπη - Hip Hop from Greece

Αν δεν είχε ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια και αυτή η σελίδα, τις παρακάτω γραμμές πιθανόν να μην τις διαβάζατε πουθενά. Που αλλού θα μαθαίνατε ότι το Σαββατοκύριακο 25/26 Απριλίου η Ελλάδα εκπροσωπούνταν σε διεθνής διαγωνισμούς χορού σε τρεις διαφορετικές χώρες;

Αλλά ας πάμε στην ενημέρωση του τι συνέβει.

Freestyle Session 2015 middle east/balkans preliminaries  (Turkey)

Οι Hood Groove χορευτές Cut1 & Lali πήγαν στην Τουρκία εκπροσωπώντας τους Lucky Dice και την Ελλάδα και συμμετείχαν στον διαγωνισμό Freestyle Session 2015 middle east/balkans preliminaries, όπου κερδίζοντας τον θα μπορούσαν να πάνε στον παγκόσμιο τελικό που θα γίνει στο San Diego των Ηνωμένων Πολιτείων. Ο διαγωνισμός έχει την κατηγορία 3vs3 και δυστυχώς οι Lucky Dice, δεν μπόρεσαν να πάνε σαν τριάδα, καθώς το τρίτο τους μέλος ο b-boy Potato, είχε κάποιο πρόβλημα με τα χαρτιά του όποτε και δεν ταξίδεψε.

Έτσι η ομάδα πήγε με δύο μέλη και συμμετείχε έτσι με σκοπό να κάνει ότι καλύτερο. Εκείνοι όμως έκαναν το κάτι παραπάνω και ακόμα και δύο άτομα έφτασαν στην τρίτη θέση του διαγωνισμού, χάνοντας σε μικρές λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό, το οποίο και κατέκτησαν οι Ισραηλινοί Unstopabullz.


*ο ημιτελικός απέναντι στους Style Of The Power

Τα συγχαρητήρια είναι το λιγότερο που μπορούμε να δώσουμε στον Αλέξανδρο “Cut1” και στον Κλάους “Lali” για αυτό που πετύχανε.

*Ο Cut1 και ο Lali

MV Battle (Germany)

Αρκετά χιλιόμετρα μακρύτερα από την Τουρκία, ο Hood Groove χορευτής b-boy Zoob, βρισκόταν στην Γερμανία στον διαγωνισμό breaking MV Battle. Ο Παναγιώτης αγωνίστηκε τόσο στην κατηγορία 1vs1 με σκοπό να κερδίσει 1000€ της πρώτης θέσης, αλλά και στην κατηγορία 4vs4 με την ομάδα Ninja Turtles.

Στον ίδιο διαγωνισμό συμμετείχε και ο Έλληνας b-boy Lucky, με τον οποίο ήταν μαζί και στην ομάδα Ninja Turtles.

Ο Παναγιώτης έφτασε μέχρι τους top 16, χάνοντας από τον b-boy Sapa από Πολωνία, ενώ ο b-boy Lucky κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον τελικό του διαγωνισμού, αλλά έχασε από τον Lil Zoo από το Μαρόκο.

*ο ημιτελικος του Zoob απέναντι στον Sapa

Στο 4vs4, οι δικοί μας κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και τον τελικό και τελικά κατέκτησαν την δεύτερη θέση, χάνοντας από την ομάδα των πολωνών Breaknuts.


*ο τελικός των Ninja Turtles απέναντι στους Breaknuts

Bolo 1 Move (Italy)


Ο Περικλής “Virtuozo” Πετράκης βρέθηκε και αυτός εκτός συνόρων και πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία για τον διαγωνισμό Bolo 1 Move στην Bologna. Εκεί ανάμεσα σε αρκετούς φίλους και γνώριμους, για εμάς τους Έλληνες, χορευτές , έφτασε μέχρι τους Top 16 στην κατηγορία του Hip Hop. Ο διαγωνισμός είχε ακόμη κατηγορίες Housedance, Breaking, Mixed Style και Me Against The Music.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, εντός ή εκτός Hood Groove Management, που έφτασαν σε τόσο υψηλές θέσεις και έφεραν ακόμα μια φορά διακρίσεις και έδειξαν ότι η ελληνική street style χορευτική σκήνη είναι σε ανταγωνιστικό επίπεδο.
---------------------------------------------
for bookings email: info @ hoodgroove.com

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com