Hood Groove Management O Dwave και ο Virtuozo στο Free Spirit Festival στην Γερμανία


Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου, βρέθηκαν στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ντίσελντορφ, οι χορευτές της Hood Groove, Δημήρης Dwave Καραγεώργος και ο Περικλής Virtuozo Πετράκης, για να συμμετέχουν στα προκριματικά του SDK (Street Dance Kemp) της Γερμανίας μέσω του Free Spirit Festival

Οι χορευτές μας συμμετείχαν στις κατηγορίες Popping και Locking (ο Dwave) και στο Hip Hop (ο Virtuozo). Όντας οι ημέρες του δημοψηφίσματος, τα παιδιά δεν παρέλειψαν να στείλουν το μήνυμα τους στην Ελλάδα και στους υπόλοιπους Έλληνες για να μείνουν δυνατοί, παρέα με άλλους Έλληνες χορευτές της Γερμανίας όπως Eyedol, ο Robozee και η Kali.


 

Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε την μεγάλη διάκριση του Dwave, ο οποίος έφτασε στον τελικό του Locking τον οποίο έχασε από τον Γάλλο Antoine. Η διάκριση είναι τεράστια καθώς είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που πετυχαίνει κάτι τέτοιο Έλληνας χορευτής στο εξωτερικό για την συγκεκριμένη κατηγορία του Locking.
 

 

Ο Dwave επίσης συμμετείχε και στο Popping στο οποίο τα πήγε πολύ καλά, αλλά δεν προκρίθηκε. Το ίδιο συνέβη και με τον Virtuozo ο οποίο δεν βρέθηκε στην καλύτερη στιγμή του και δεν πέρασε την προκριματική φάση, προκρίσεις που μας είχε συνηθίσει να κάνει τις τελευταίες φορές που βγήκε στο εξωτερικό.
 

Συγχαρητήρια και στους δύο χορευτές μας, που εκπροσώπησαν την Ελλάδα και μας τίμησαν με την παρουσία τους σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Παρακάτω είναι ένα freestyle βίντεο που ετοίμασαν από το συγκεκριμένο ταξίδι τους.

 

 

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com