Hood Groove Management Η Αποκάλυψη του Heineken Athens Mosaic με χορευτικό από τους Music Box

Παγωμένη μπύρα Heineken, πράσινα φώτα, ανεβασμένη διάθεση και κόσμος παντού. Αυτό ήταν το street party για την αποκάλυψη του Athens Mosaic. Την Τρίτη στις 24 Νοεμβρίου, η οδός Γαργηττίων και πιο συγκεκριμένα το πλάι του κτιρίου του Gazi College, μετατράπηκε σε μια μεγάλη γιορτή. Η διοργάνωση, όπως και η πρωτότυπη ιδέα αυτού του μοναδικού μωσαϊκού στην πόλη της Αθήνας, ανήκαν στην αγαπημένη μας μπύρα Heineken που πρωταγωνίστησε στα χέρια όλων καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Το συγκεκριμένο art installation αποτελείται από περισσότερες από 4.000 ψηφίδες, άλλες χειρόγραφες κι άλλες εκτυπωμένες. Το πράσινο χρώμα κυριαρχεί, ωστόσο με λευκές ψηφίδες βρίσκεται γραμμένη η φράση «I love Athens», με το κλασικό αστέρι της Heineken να βρίσκεται στη θέση του «Love». Στο μωσαϊκό απεικονίζεται η Ακρόπολη με ολόκληρη την Αθήνα να την πλαισιώνει ενώ στο κάτω μέρος του, με μια δόση χιούμορ και με ασπρόμαυρες ψηφίδες, σχηματίζεται το Μετρό.

Οι Αθηναίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Μωσαϊκό της Αθήνας, όχι μόνο τη βραδιά της αποκάλυψης αλλά και κατά τη διαδικασία συγκέντρωσης των ψηφίδων. Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Heineken, μπορούσε κανείς να γράψει «τι δε θα άλλαζε με τίποτα στην Αθήνα» στη δική του ψηφίδα, με τη γραμματοσειρά, το φόντο και το σχέδιο που επιθυμούσε.

Τη βραδιά της αποκάλυψης, το παρόν έδωσαν πάνω από 1000 άτομα, ενώ οι άνθρωποι της Heineken και του Gazi College φρόντιζαν να κάνουν την εμπειρία τους μοναδική. Το street food από το bar-restaurant έδωσε «γεύση» στο πάρτυ και το ρυθμό έδιναν από τα decks ο DJ MCD και από τη σκηνή η MOKA Band. Ένα ιδιαίτερο χορευτικό popping από τους Music Box εντυπωσίασε όσους το παρακολούθησαν ενώ τα κορίτσια της Heineken δεν σταμάτησαν στιγμή να φωτογραφίζονται με τον κόσμο.
 

Η ώρα της αποκάλυψης έφτασε με τα πολύχρωμα κομφετί και τη δυνατή μουσική να δίνουν το σύνθημα. Η Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Αμαλία Ζέππου, τράβηξε το πανί και έδωσε στο κοινό αυτό που περίμενε. Το Μωσαϊκό της Αθήνας είναι πλέον γεγονός! Όλοι έμειναν έκπληκτοι από το αποτέλεσμα και ξεκίνησαν αμέσως να ψάχνουν να βρουν την ψηφίδα τους. Τα φλας άναψαν παντού καθώς οι φωτογραφίες και ειδικά οι selfies μπροστά από το μωσαϊκό ήταν ασταμάτητες.

Το εντυπωσιακό art installation δεν απογοήτευσε κανέναν, με τους περισσότερους να καταφέρνουν να εντοπίσουν την ψηφίδα τους. Η πρωτοποριακή κίνηση της Heineken, είναι πια μια αστική κληρονομιά για την Αθήνα. Ένα έργο από τους Αθηναίους για την Αθήνα, με όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την πόλη τους. Ένα έργο που πρέπει όλοι να επισκεφθούν.

Εσείς βρήκατε την ψηφίδα σας;

#openathens #athensmosaic #heineken

*Η συνεργασία μας για το συγκεκριμένο Project έγινε με την εταιρεία Xcubed


*το Hoodgroove crew Music Box ποζάρει μπροστά από το Μωσαικό.
οι χορευτές είναι κατά σειρά Icer, MKO, Isma, Dwave, Jimmy Eh

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com