Hood Groove Management Το Motor Festival επιστρέφει και συνεργάζεται με την Hood Groove Management

Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι μαζί με το Motor Festival θα συνδιοργανώσουμε τα Street Battles στις 16 και 17 Απριλίου ως μέρος του μεγάλου φεστιβάλ μηχανοκίνησης.

Έχοντας την προηγούμενη εμπειρία από την συνεργασία μας με το Auto Battleships Festival τον Σεπτέμβρη του 2015, επανερχόμαστε στο ίδιο φεστιβάλ το οποίο μετονομάστηκε και θα παρουσιάσουμε φυσικά εντυπωσιακό θέαμα από street styles χορευτές.

Το Σαββάτο 16 του μήνα θα γίνει το Breaking Battle,  ένας εντυπωσιακός διαγωνισμός που θα έχει 16 εντυπωσιακούς Breakers να συναγωνίζονται για την πρώτη θέση. Στην καλεσμένη 16άδα συμμετέχουν τόσο χορευτές της εταιρείας μας, όσο και άλλοι που θα εκπροσωπήσουν τις ομάδες τους και τις περιοχές τους.

Κριτές θα είναι τρεις πολύ γνωστοί χορευτές της ελληνικής Breaking σκηνής. Αυτοί είναι ο εντυπωσιακός Lazy John από την ομάδα των Mad Squad, ο γεμάτος στυλ Just B-Gun από την ομάδα των Lucky Dice και η τριάδα κλείνει με τον Terorist από την πιο γνωστή ομάδα της Ελλάδας τους Dead Prezz.

Την Κυριακή 17 του μήνα θα γίνει το Hip Hop Battle, όπου θα δούμε επίσης εντυπωσιακούς χορευτές που θα έχουν και εκείνοι στόχο την πρώτη θέση. Εκεί επίσης βρίσκονται χορευτές της Hood Groove Management οι οποίοι θα διασταυρώσουν τις κινήσεις τους με τους υπόλοιπους χορευτές για την μεγάλη νίκη. Η συγκεκριμένη κατηγορία θα έχει ένα κριτή και αυτός θα είναι ο εντυπωσιακός Virtuozo.

Οι 16 χορευτές σε κάθε χορευτικό στυλ, θα χωριστούν σε 8 ζευγάρια και με σύστημα πυραμίδα θα προσπαθήσουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Η φάση των 16 θα έχει μία είσοδο για κάθε χορευτή, ενώ οι υπόλοιπες φάσεις (οχτάδα, ημιτελικός και τελικός) θα έχει από δύο εισόδους.

Αυτό μεταφράζετε σε περίπου 2 ώρες εντυπωσιακών χορευτικών και δυναμικών κινήσεων που θα εντυπωσιάσουν τους θεατές. Κόντρες που θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Εντυπωσιακοί διαγωνισμοί σε ένα εντυπωσιακό φεστιβάλ. Συνδυάζουν το κοινό σημείο αναφοράς τους που είναι ο δρόμος.
Ώρα έναρξης των Battles για κάθε ημέρα 1μμ

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

 

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com