Hood Groove Management Οι Music Box στο #AthensMosaic Street Party της Heineken στο Γκάζι

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 μετά από την συνεργασία μας με την εταιρεία XCUBED, βρεθήκαμε με τους hoodgroove artists Music Box στο street party που διοργανώθηκε για λογαριασμό της Heineken.



Οι χορευτές μας παρουσίασαν ένα εκπληκτικό popping show, σε ένα πάρτυ που ήταν γεμάτο από πλήθος κόσμου. Το τελείωμα του show έδειχνε και τον τοίχο στο πλάι του Gazi College, όπου και στήθηκε το Μωσαϊκό της Πόλης όπως είναι και το promotion της Heineken.



Δωρεάν φαγητό και πολύ μπύρα Heineken, μαζί με όμορφο κόσμο και πολύ πολύ μουσική δημιούργησαν ένα πανέμορφο αποτέλεσμα!


Τι δεν θα άλλαζες στην Αθήνα; Πηγαίνετε στο Γκάζι και στον πλαϊνό τοίχο του Gazi College δείτε τα πλακάκια με τις απαντήσεις που έχουν δώσει όσοι συμμετείχαν. Αν βρείτε το πλακάκι που λέει «Τους street χορευτές στο Μοναστηράκι αλλά και αλλού» πάρτε το φωτογραφία και στείλτε το μας. Είναι το δικό μας πλακάκι!

HoodGroove

Hood Groove Management Οι υποστηρικτές μας

Hood Groove Management Awards

Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2019 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2020 Best Dance Group Management Firm - Global Hospitality Awards 2020 Street Entertainment Company of the Year - Innovation & Excellence Awards 2021 Prestige Award 2021

Hood Groove Management Που θα μας βρείτε

HoodGroove
  • Kallikratous 40 St, Ano Liosia
    13344 Athens

  • +30 6955472834

  • #

  • info@hoodgroove.com

Powered by: PowerSite

Copyright © 2024 - All rights reserved | www.hoodgroove.com